Hoppa till innehåll

Enhetschef RST Systems

Publiceringsdatum
15 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Arbetsbeskrivning

Är du redo för en spännande utmaning? Kom och jobba på vår RST Division som Enhetschef för RST Systems och hjälp oss i vårt arbete mot en hållbar framtid. Vi på Ramboll är övertygade om att hållbara förändringar ska gynna både människor och miljö. Våra medarbetare är vår främsta tillgång, och våra grundare hade en tydlig vision av hur ett ansvarstagande företag ska agera. Öppenhet och nyfikenhet är hörnstenar i vår företagskultur.

Enheten Systems utvecklar och bygger alla mätsystem som används inom Ramboll RST (Road Survey Technology) samt externt av våra kunder. Systems ansvarar för all mjukvara som används i mätsystemen samt för alla tillhörande applikationer. 

Vi är en enhet i Malmö med ”startup”-känsla, det vill säga vi jobbar brett med frågor och är inte rädda för att prova på nya och otestade sätt att lösa problem. Vi har ett mycket tätt samarbete med de andra enheterna inom Ramboll RST och stöttar dem i deras behov av nya mätsystem och applikationer.

Vi erbjuder

  • En dynamisk arbetsmiljö med stora möjligheter att påverka och utvecklas.
  • En inkluderande kultur som främjar mångfald och innovation.
  • Samarbete med experter inom olika teknikområden.

Visst låter detta intressant? Varmt välkommen med din ansökan senast den 18 augusti (före den 19 augusti).

I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad. Vid frågor om rekryteringsprocessen, kontakta Kristin Svensson på 070-7932204 eller kristin.svensson@randstad.se alt. Nadia Milotti på tel. 076-8554059 eller via mail Nadia.Milotti@randstad.se. (Semesterperioder kan innebära att vi svarar med fördröjning).

För Randstad är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt behöver du bifoga ditt CV i din ansökan. Önskar du även skicka med ett personligt brev eller annan kompletterande information kring din ansökan ber vi dig lägga med det i samma dokument, t.ex. som en inledning på ditt CV. 

Ansvarsområden

Inom enheten finns RST:s verkstad (workshop) där det för närvarande jobbar cirka 10 trevliga medarbetare med en samlad kompetens. 

Som Enhetschef ansvarar du för:

  • Den dagliga driften i verkstan.
  • Samordning mellan teknikområdena.
  • Design och byggnation av mätsystem, ofta unika kundanpassade lösningar.
  • Service och underhåll av mätsystemen, både på plats i vår lokal i Malmö och ute i Europa hos våra kunder.

Kvalifikationer

  • Högskoleutbildad ingenjör inom maskinteknik, industriell design, datateknik eller motsvarande.
  • Arbetslivserfarenhet från fordonsombyggnad eller annan verksamhet med systemintegration.
  • God kommunikationsförmåga på både engelska (bolagsspråk) och svenska.
  • Erfarenhet av att leda och utveckla ett team.
  • Körkort B.
  • Kompetens inom projektledningssystem och kvalitetsledningssystem är meriterande.
  • Praktisk erfarenhet av arbete i en verkstad är meriterande.

Vi söker dig som är:

  • Lösningsorienterad
  • Serviceinriktad
  • Affärsmässig

För att lyckas i rollen som Enhetschef tror vi att du drivs av att leda och utveckla verksamheter och dess medarbetare med fokus på affärsmässighet. Du har en ledarstil som bygger på delaktighet och kan se att mål måste nås genom bra planering och samarbete.

Du kan skapa nätverk såväl inom som utanför företaget. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Erfarenhet av programmering är meriterande. 

Om företaget

Ramboll Sweden AB

Ramboll grundades i Danmark och är en stiftelseägd, internationell teknik-, och arkitektkonsult. Vår målsättning är att vara med och bygga framtidens hållbara städer och samhällen. Vi har tusentals anställda världen över, varav ca 2 000 i Sverige. Vi inriktar oss på hållbara förändringar i marknader som byggnader & fastigheter, infrastruktur, urban utveckling, energi samt vatten- miljö- och managementkonsulttjänster. Vår tillväxt bygger på de etiska värderingar som kommer med ägarformen och på våra individfokuserade lösningar. Hos oss får du bidra till en hållbar framtid på ett företag som främjar öppenhet, samarbete och personlig utveckling. Genom att kombinera lokala erfarenheter med globala kunskaper kan vi tillsammans forma morgondagens samhällen. Läs mer på www.ramboll.com/sv-se Ramboll RST är ledande inom rationell och ekonomisk drift- och underhållsplanering av trafikanläggningar. Läs mer på www.ramboll.com/rst
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
19 augusti 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se