Hoppa till innehåll

Teamleader inom Kollektivtrafik/Cykel

Publiceringsdatum
17 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Job Description

Inviting bright minds

Vill du utveckla din expertis i en öppen, samarbetsinriktad och inspirerande kultur? Vill du vara med och arbeta för en hållbar framtid? Vi arbetar utifrån vår strategi “The Partner for Sustainable Change” och söker nu dig som vill vara med på vår resa. Vi erbjuder dig möjligheten att använda teknisk kunskap, analytisk förmåga och strategiskt tänkande i kombination med kreativitet för att kunna skapa en mer hållbar och jämställd infrastruktur.

Hos oss blir du en del av ett globalt företag med en stabil tillväxt sedan starten 1945 som fortfarande präglas av våra grundares värderingar att bidra till ett bättre samhälle. Med teknik skapar vi tillsammans nytta för människan, natur och samhälle.

Du kommer att tillhöra Smart Mobility Southwest i Malmö.

Som vår nya Teamleader för vårt team som arbetar med kollektivtrafik- och cykelplanering kommer du att vara en del av Smart Mobility Southwest. Enheten består av ca 25 medarbetare baserade på våra kontor i Malmö och Göteborg som arbetar med trafikplanering, mobilitet och akustik. Team Kollektivtrafik/Cykel består i dag av fem medarbetare som alla är lokaliserade i Malmö. Vi är en kreativ och social grupp som stimulerar varandra till att utvecklas och leverera med hög affärsmässighet till våra kunder.

Vi ser att Rambolls kunder efterfrågar mer hållbara och innovativa lösningar för att kunna bygga framtidens samhälle. Vi är en del av Rambolls globala organisation Smart Mobility. Det innebär att vi samarbetar med Rambolls experter i andra länder för att kunna leverera de bästa lösningarna och för att dela kompetens och kunskap över landgränserna. I rollen som Teamleader kommer du att ha ett tätt samarbete med våra kollektivtrafik- och cykelexperter nationellt och internationellt.

Du kommer ansvara för utveckling av ditt team och förväntas bidra i rekrytering och marknadsarbete. Samtidigt som du leder ditt team kommer du också att arbeta i uppdrag som uppdragsledare, teknikansvarig och/eller expert/granskare.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Leda och utveckla teamet Kollektivtrafik/Cykel. Detta inkluderar personalansvar, planering av den löpande verksamheten med resursplanering och aktiviteter som främjar trivsel och utveckling.
  • Ansvar för att utveckla marknaden nationellt i Sverige samt att tillsammans med enhetschef arbeta med tillväxt och rekrytering
  • Leda eller ta en ledande roll som teknikansvarig i uppdrag inom trafik- och samhällsplanering, både inom stads- och landsbygdsmiljö.
  • Ha dagliga kontakter med våra uppdragsgivare
  • Bidra i anbudsarbete och försäljning av konsulttjänster och produkter
  • Samordna marknadsområdet med kollegor både nationellt och internationellt

Utvecklas tillsammans med oss

På Ramboll är våra medarbetares kompetens vår huvudresurs. När du blir en del av Ramboll kommer vi därför att göra vårt bästa för att stötta dig i din personliga och professionella utveckling. För att lyckas i den här rollen tror vi att:

  • Du brinner för att coacha och utveckla dina medarbetare
  • Du klarar av att ha många bollar i luften samtidigt
  • Du kommunicerar på ett professionellt och tydligt sätt med både medarbetare och kunder.
  • Du har erfarenhet av uppdragsledning i relevanta projekt.
  • Du har ett stort och genuint intresse för hur mobilitet och stadsutveckling utvecklas tillsammans.
  • Du har relevant ingenjörsutbildning.
  • Du har god kommunikativ förmåga i tal och skrift på svenska och engelska.
  • Du har B-körkort.
  • Tidigare erfarenhet av ledarskap och kollektivtrafik- och/eller cykelplanering är meriterande.

Vi ser helst att du har minst 8 års erfarenhet, men vi uppmuntrar också personer med relevant bakgrund och något kortare erfarenhet att söka på tjänsten.

Du är en person vars främsta drivkraft är att utveckla och driva ditt team framåt samt att uppnå resultat i projekt som adderar reellt värde. Tack vare din samarbetsförmåga lyckas du möta våra kunders krav och leverera lösningar anpassade till morgondagens samhälle samtidigt som dina medarbetare känner sig sedda och hörda. Du är flexibel och trivs när du utmanas i ditt arbete. Du är drivande och tar stort eget ansvar.

Välkommen till Ramboll Transport

Vi är 3200 experter som skapar innovativa och levande stadsmiljöer världen över. Vi utvecklar urbana grönstrukturer för ett bättre stadsklimat och goda förutsättningar för gemenskap, hälsa och trygghet. Vi skapar hållbara transportlösningar där ekonomisk tillväxt och långsiktiga samhällsvinster går hand i hand med människors behov av frihet och närhet. Med vårt breda utbud av tjänster tar vi alltid ett långsiktigt helhetsansvar för de projekt vi är involverade i. Vi arbetar i några av världens största infrastrukturprojekt och är ledande på den nordiska marknaden.

Ramboll är ett av Sveriges största teknik-, design- och konsultföretag med fler än 1800 experter på 30 kontor över hela landet. Hos oss kan du bidra med innovativa och hållbara lösningar till nytta för människa, natur och samhälle.

Din ansökan

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Bifoga ditt CV, personliga brev och relevanta dokument som beskriver varför du är rätt person för det här jobbet. Vi ser fram emot din ansökan senast den 15 september 2024.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
15 september 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se