Hoppa till innehåll

KOCK, SOUSCHEF, KÖKSMÄSTARE I SÖDRA SVERIGE. JOBBA SOM KONSULT

Publiceringsdatum
30 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Gillar du att byta miljö ochjobba på mer än ett ställe under året eller helt enkelt bara vill jobba på ett ställe?Vi tror att du har jobbat något eller några år och är öppen för att flytta på dig för att se andra ställen.Du gillar att laga mat där fokus är på nordiska matlagning. Vårt mål är alltid att du ska vara en del av den arbetsplatsen du jobbar på. Därför jobbar vi med kortare uppdrag på några månader upp till ett år.Vi jobbar över hela Sverige och skräddarsyr lösningar ut efter behov och hållbarhet.

ROLLEN Som kock ser du till att det är rent och snyggt på din station, att preppen är gjord, ser till att maten som levereras är av högsta kvalitet.Du är öppen ochanpassningsbar på arbetsplatsen.Du är trygg i dig själv, ser lösningar och potentiella vägar framåt för gäst och medarbetarresan. Du är strukturerad, ordningsam ochhåller den höganivå som idag eftersträvas.Du kommer att arbeta aktivt med hållbarhet. Den cirkulära hållbarhetsresan avspeglar vårt fotavtryck både socialt, ekonomiskt och miljömässigt. Nöjda och motiverade medarbetare driver engagemang. Du är med andra ord en ambassadör för Progressio.DET HÄR ÄR DU BRA PÅ- Laga god mat- Har en god struktur- ÖppensinnadDET HÄR FÅR DU- Bra lön- Försäkringar betalda- OB- Resan betald T/R-Boende ingår vid behovROLLENHeltid, deltid, säsongsanställningTjänsten tillsätts omgående

VID FRÅGOR Magnus Olsson magnus@progressioswe.se

OM OSSProgressio är ett rekryteringsföretag som hjälper våra samarbetspartners att lyckas framåt. I de flesta syften handlar det om att någon som slutar och någon ska börja, när man har som mest att göra. Då hjälper vi till att göra det enkelt i syftet att hitta ett nytt gött jobb. Antigen på ett eller flera ställen under ett år.Självklart ser vi anställningen som att den ska bli permanent, om du vill det.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
16 januari 2025 (167 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se