Hoppa till innehåll

ICA Kvantum Malmborgs Caroli söker Extraarbetare till hösten!

Publiceringsdatum
15 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

ICA Kvantum Malmborgs Caroli söker Extraarbetare!Om Butiken:Butiken består av ca 70 medarbetare och nu söker vi dig som vill bli en del av oss. Butiken ligger i Malmö City - ICA Kvantum Malmborgs Caroli.

Inom ICA finns det många möjligheter att utvecklas och vi söker dig som inte är rädd för förändringar.Om Tjänsten:Nu söker vi extraarbetare till butiken!Vi söker personal till alla avdelningar i butiken.Tjänsterna varierar i tid, ca 5-10 h i veckan och det finns möjligheter för att ta extratider utöver grundschemat. Arbetstider varierar mellan dagtid, kvällar och helger.Tidigare vana från dagligvaruhandeln är meriterande vid ansökan.Sista ansökningsdatum: 2024-09-30Intervjuer sker löpandeMaila din ansökan till max.tengberg@kvantum.ica.se, skriv ”extrajobb” i ämnesraden.ICA-butik: ICA Kvantum Malmborgs CaroliSista ansökningsdatum: 20240930

Om PersonalicaTjänsten avser anställning direkt hos butiken. Rekryteringsprocessen hanteras i sin helhet av ICA-butiken.Personalica är en jobbsajt för arbetssökare som söker jobb på ICA-butik. Företaget är fristående från ICA Gruppen koncernen och ICA-handlarnas Förbund.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (64 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se