Hoppa till innehåll

Innesäljare

Publiceringsdatum
11 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker nu efter innesäljare till vår kund. Är du en person som trivs i miljöer av försäljning, skapa lönsamhet och driva tillväxt? Har du erfarenhet inom konsument försäljning? Då kan vi erbjuda just dig en spännande tjänst i Lund.

 

Om tjänsten

Som Innesäljare kommer du att vara en viktig medarbetare i tillväxtresan där vår kund tillsammans arbetar för att driva och utveckla försäljningen inom konsument segmentet. Som innesäljare arbetar du med proaktiv försäljning till både befintliga kunder samt nya kunder. Ett stort fokus är försäljning av el-handelsavtal men rollen innefattar även försäljning inom hela konsument produktportföljen (produkter/tjänster inom elhandel/fiber/gas/fjärrvärme).
Försäljningen sker främst via telefon och du ansvarar för hela säljprocessen från första kontakt till accepterat avtal. Kvaliteten i samtalen med kunderna är A och O vilket ställer krav på att kunna bemöta kundens behov på ett bra sätt samtidigt som säljaren förmedlar ett gott intryck av bolaget.
Uppdraget är på 6 månader med start första september 2024. 

 

Den vi söker

För vår kund är det självklart att du har en hög nivå av affärsmannaskap och att du levererar resultat i det du tar dig för. Du är en positiv, utåtriktad och kommunikativ person med god förmåga att bygga relationer inom och utom företaget. Att arbeta mot en individuell budget och tydliga mål är något som du både tycker är kul men också något som driver dig då du är målinriktad och älskar att prestera samtidigt som du är prestigelös.
Du har förmågan att både arbeta självständigt men också i team och är därför en riktig lagspelare. En god kommunikationsförmåga i kombination med att både kunna ha ett högt fokus och tempo under hela arbetsdagen ser du som en självklarhet.

 

Kravprofil: 

  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
  • Minst gymnasieutbildning
  • Minst 2 års erfarenhet av försäljning, företrädesvis försäljning via telefon eller liknande område
  • Mycket god förhandlingsförmåga

 

Meriterande: 

  • Tekniskt intresse eller god allmän teknisk förståelse
  • God kunskap om Elhandel är en fördel, men inte ett krav
  • Meriterande om du har arbetat i energibranschen 
 

Om oss

Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega!  

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se