Hoppa till innehåll

OpenStack-utvecklare

Publiceringsdatum
28 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vår kund växer snabbt och står inför en lång och spännande resa med aktuella samhällsnyttiga projekt. På denna resa spelar IT en väsentlig roll, och de driver innovation genom agilt arbete och samarbete. Nu är de i behov av en OpenStack-utvecklare

Anställningsformen är ett konsultuppdrag på ca 8 månader som anställd på NXT Interim, för att sedan gå över som fast anställd direkt hos vår kund! 

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. Bakgrundskontroll och säkerhetsintervju är en del av processen, och du behöver vara svensk medborgare.
 

Din roll

Som OpenStack-utvecklare får du en nyckelroll i hur vi ska konsumera infrastrukturtjänster. Du kommer att ingå i ett DevSecOps-utvecklingsteam och vi arbetar efter idén "You built it – You run it", så du kommer att arbeta både med utveckling och förvaltning.

Du kommer inte att komma till ett färdigt smörgåsbord utan du kommer verkligen ha möjlighet till att påverka hur våra tjänster ska se ut och alla initiativ kommer att loggas i teamets roadmap och utifrån denna upprätthålla teamets Jira-board.

 

Din profil

Det här är rollen för dig som brinner för mjukvaruutveckling i teknikens framkant och som inte ger avkall på säkerhetenSom person är du positiv, utåtriktad, driven, resultatinriktad och en utpräglad lagspelare. Du är organiserad och förstår värdet av att dela med sig av sin kunskap och du strävar efter att leverera över förväntan. Du kan kommunicera tryggt på både svenska och engelska.

Vi ser gärna att du har:

  • Arbetat med OpenStack i minst 3 år
  • Erfarenhet av att arbeta Agilt med tasks och prioritera backlogs

Erfarenheter inom något av följande områden:

  • SCRUM och Agil utvecklingsmetodik
  • Metodik CI/CD
  • Container-infrastruktur (Docker, Kubernetes)
  • Scriptning/programmering i språk som Bash, Python, Go
  • Versionshantering i Git
  • Automatisering IaC: Ansible, Terraform, Flux CD.

Det är även meriterande om du har erfarenhet kring tjänsteutveckling, först och främst IaaS men även PaaS, samt har erfarenhet av det publika molnet.

 

Låter detta som en intressant roll?

Sök redan i dag så berättar vi mer. Vi behöver en ansökan, inkluderat CV, på svenska, som matchar vår kunds önskemål. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan då anbudstiden är kort.

NXT Interim och NXT Rekrytering är ett nischat och innovativt företag som är verksamma inom konsult och rekryterings branschen. Vi är verksamma inom HR, IT, Ekonomi, Sälj och Marknad och har 20 års erfarenhet i branschen. Vi erbjuder våra konsulter bl a sjukförsäkring, remote-arbetsplatser och flera andra förmåner som förgyller deras vardag. Vid projektanställning (som i denna) tillämpar vi kollektivavtal. 

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se