Hoppa till innehåll

Nu söker vi flera IT-projektledare

Publiceringsdatum
28 juli 2024
Antal tjänster
4
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vår kund växer snabbt och står inför en lång och spännande resa med aktuella samhällsnyttiga projekt. På denna resa spelar IT en väsentlig roll, och de driver innovation genom agilt arbete och samarbete. Nu är de i behov av en DevSecOps tekniker inom Linux med kunskaper i OpenStack. 

Anställningsformen är ett konsultuppdrag på ca 8 månader som anställd på NXT Interim, för att sedan gå över som fast anställd direkt hos vår kund! 

Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. Bakgrundskontroll och säkerhetsintervju är en del av processen, och du behöver vara svensk medborgare.
 

Din roll

Är du redo att ta på dig en spännande och utmanande roll som IT-projektledare och leda den digitala omställningen på ett av Sveriges mest innovativa företag? Som en del av Group IT Service Area Development kommer du att spela en nyckelroll i att hantera specifika projekt, uppdrag eller program för intern verksamhet där IT-leverans är avgörande. Du kommer att arbeta tillsammans med andra kompetenta medarbetare inom organisationen, samarbeta och samordna förändringsinitiativ.

Vår kunds Group IT Service Area Development ger dig ett sammanhang där andra projektledare, IT-arkitekter, business analys specialister och flera högkvalificerade kollegor arbetar tillsammans i förändringsinitiativ som du ska leda och koordinera. Organisatoriskt kommer du att tillhöra en sektion på ca 15 personer och ha en linjechef, utspridda på orterna Linköping, Göteborg, Stockholm, Malmö och Jönköping.

Du kommer oftast att arbeta med tvärfunktionella IT team specialiserade i flera IT kompetensområden. Vi kommer även ge dig möjlighet att arbeta med spännande globala projekt. Nyckel till framgång i din roll grundas i effektivt samarbete, aktiv kommunikation och respekt för dina team och kollegors tid och insatser.

Din profil

Vi söker en person som har lång erfarenhet och gedigen kompetens som projekt- eller programledare med fokus på IT området. Detta med en bakgrund av relevant akademisk examen eller motsvarande erfarenhet som referens till din kompetens.

Hos oss är det viktigt att du arbetat med olika metodiker inom projektledning, men framförallt det traditionella (Vattenfall) och agila arbetssättet. Därav ser vi att du är van att arbeta systematiskt med behovsanalys och målgruppsanalys för att upprätthålla en god relation med alla intressenter i ditt projekt/program.

Du drivs av att inspirera och motivera ditt team samt säkerställa att de har vad de behöver för att lyckas. Du är därmed van att anpassa din kommunikation och skapa ett innovativt sätt att nå fram, gärna genom digitala verktyg. För denna roll är det också en fördel om du har erfarenhet av att arbeta globalt eller i stora organisationer.

Du har förmåga att förstå IT och tekniken likväl som affärsverksamheten som använder sig av IT, innovation och nya teknologier. Vi tänker att du i relation till detta också har ett businessperspektiv och vana att arbeta mot strategiska samt finansiella mål.

Vi uppskattar också att du:

  • Vill arbeta i en kollaborativ arbetsmiljö och uppskattar transparens, vänlighet och tillit som är centrala värden i vår kunds kultur

  • Vill vara en del av en organisatorisk transformation baserad på flexibilitet, nya utveckling av tjänster och bästa ”way of working”. Vår kunds förnyas och behöver kompetenta och engagerade medarbetare

 

Låter detta som en intressant roll?

Sök redan i dag så berättar vi mer. Vi behöver en ansökan, inkluderat CV, på svenska, som matchar vår kunds önskemål. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan då anbudstiden är kort.

NXT Interim och NXT Rekrytering är ett nischat och innovativt företag som är verksamma inom konsult och rekryterings branschen. Vi är verksamma inom HR, IT, Ekonomi, Sälj och Marknad och har 20 års erfarenhet i branschen. Vi erbjuder våra konsulter bl a sjukförsäkring, remote-arbetsplatser och flera andra förmåner som förgyller deras vardag. Vid projektanställning (som i denna) tillämpar vi kollektivavtal. 

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
25 november 2024 (115 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se