Hoppa till innehåll

MJUKVARUARKITEKT TILL ENVIDAN

Publiceringsdatum
26 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du vara med på vår resa och bidra till samhällsnyttan? Om du är en mjukvaruarkitekt som söker dig mot en ny utmaning, och har en passion för att göra skillnad med teknik, då kan det här vara möjligheten för dig. Genom att leverera kvalitativ mjukvara inom vattenförsörjning, avloppshantering och klimatanpassning gör vi världen till en bättre plats.

DIN VARDAG

Du blir en del av ett företag där vi betonar flexibilitet och frihet. Var och en av oss brinner för det egna expertområdet, men vi har en stark känsla av samhörighet över hela verksamheten. Vi tror att en bra arbetsmiljö och starkt samarbete är nyckeln till framgång.

Du blir en viktig del i att skapa ett agilt mjukvaruteam i Sverige, som idag består av två erfarna mjukvaruutvecklare i Malmö. Vårt team ska växa med fler utvecklare och utöver dina kollegor i Malmö ingår du i vår division Software med 20 engagerade kollegor i Danmark. Du får en nyckelroll i att utveckla Envidans mjukvarulösningar för den svenska marknaden och får du ta en ledande roll i att modernisera en av våra mjukvarulösningar både tekniskt och operativt. Det är ett komplett processövervakningssystem för vatten-, avlopps-och miljöapplikationer som du ska säkra god mjukvarukvalitet, prestanda, säkerhet och skalbarhet för. Övriga arbetsuppgifter och ansvarsområden:

  • Besluta kring funktionella och icke-funktionella krav samt arbeta med design
  • Ta fram produktspecifikationer med fokus på systemintegration och genomförbarhet
  • Vara involverad och delta i programmering/kodning för att utveckla features
  • Delta i kunddialoger om den tekniska aspekten av våra produkter
  • Utveckla och underhålla teknisk dokumentation, inklusive arkitekturdiagram, flödesscheman och systemdesignspecifikationer
  • Identifiera och hantera potentiella tekniska risker och utmaningar
VEM ÄR DU?

Vi söker dig med stor passion och nyfikenhet för teknologi och nya kunskaper. Med en utmärkt problemlösningsförmåga är du trygg i att vara kritiskt tänkande och agerar som en ambassadör för tekniska förändringar. Rollen kräver även att du är förändringsbenägen och har en god förmåga att lyssna in din omgivning. Med goda kommunikations- och samarbetsfärdigheter kommer du att arbeta krossfunktionellt och vara en pådrivare för vår agila resa. På Envidan har vi en ambition att kontinuerligt ligga i framkant när det gäller kundernas behov. Det kräver att både mjukvaruutvecklare och ledning tar ägarskap över produktvisionen, den tekniska arkitekturen och lösningen med kvalité som ledord.

Du har en stark bakgrund inom mjukvaruutveckling samt arkitekturarbete i agila utvecklingsprocesser och har fördelaktigt moderniserat mjukvarulösningar förr. Din erfarenhet innefattar kunskaper och kompetens av att designa och implementera on-prem-baserade SCADA-lösningar/applikationer samt praktisk erfarenhet av olika programmeringsspråk, ramverk och verktyg. För denna roll behöver du vara flytande i svenska, både i tal och skrift.

Vi ser att du även har:

  • Goda kunskaper i Visual Basic, C/C++, Windows Forms, SQL och C#.Net för att modernisera till en effektiv och skalbar mjukvarulösning
  • Goda kunskaper om principer, mönster och bästa praxis inom mjukvaruarkitektur
  • Förståelse för agila metoder och DevOps
VILL DU VETA MER?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Nexer Recruit. Vill du veta mer, kontakta rekryteringskonsult Artan Bitiqi på artan.bitiqi@nexergroup.com alternativt mobil 0723–612 844. Välkommen med din ansökan på www.nexerrecruit.com.Då urval och intervjuer sker löpande ber vi dig skicka din ansökan så snart som möjligt.

OM ENVIDAN

Envidan är Nordens ledande specialist på vatten och avlopp med tre oberoende affärsområden: konsulttjänster, software och entreprenader. Vi värdesätter utveckling av nya idéer och vill vara en drivkraft i att möta framtidens utmaningar. Vi tror att innovation är vägen framåt, inte bara för oss utan för hela den skandinaviska VA-branschen. Därför investerar vi varje år 20% av vår vinst i forskning och utveckling där våra fokusområden är digitalisering och hållbarhet.

Vi erbjuder en inspirerande och positiv arbetsmiljö med starkt samarbete mellan våra kontor. Våra medarbetare har stora möjligheter att utvecklas, både genom våra interna kompetensutvecklingsprogram och genom ett stort utbyte med våra danska kollegor i moderbolaget Envidan A/S och våra norska kollegor i Envidan AS.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
12 januari 2025 (169 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se