Hoppa till innehåll

MKB söker områdesvärd

Publiceringsdatum
02 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Alla behöver en bra och trivsam plats att bo på. Som medarbetare på MKB får du vara med och utveckla bostadsmarknaden i Malmö, en uppgift som är både utmanande och mycket givande. Du blir en del i arbetet med att förverkliga vår vision ”Hem för var och en” och delar du vår övertygelse lovar vi dig ett roligt jobb med möjlighet att göra skillnad och att utvecklas.

Vill du vara med och skapa trygghet i Malmös bostadsområden? Nu finns möjligheten i rollen som områdesvärd!

Dina arbetsuppgifter

Som områdesvärd är ditt huvuduppdrag att öka trygghet och trivsel hos de boende och främja en positiv grannkultur i bostadsområdet. Rollen innefattar följande huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Arbeta med trygghetsfrämjande åtgärder i bostadsområdet samt kunna lotsa och stödja boende vid behov. Även föräldravägledning, i form av att stärka föräldrar i deras roll samt ge stöd i hur samhället fungerar, ingår.
  • Skapa och underhålla relationer med de boende, aktivt arbeta för ökad grannsamverkan samt kunna sätta gränser i syfte att främja en trygg gemenskap.
  • Genomföra trygghetsvandringar och kundaktiviteter.
  • Bygga upp, samverka och bibehålla kontakter med olika aktörer, myndigheter och föreningar i området

Din roll som områdesvärd är en viktig del för att skapa ett tryggt och trivsamt bostadsområde. Genom att vara närvarande, lyhörd och proaktiv kommer du bidra till att stärka banden mellan de boende och skapa en hållbar och attraktiv boendemiljö.

Om tjänsten

Vi söker en person som kommer vara fördelad i Rosengård, Nydala, Lorensborg och Holma/Kroksbäck. Du kommer att ingå i ett team om två där varje team utgår ifrån ett enskilt bostadsområde.

Tjänsten är en provanställning på sex månader med möjlighet till tillsvidareanställning efter provanställningens slut.Arbetstiden är primärt förlagd udda veckor måndag - torsdag kl. 13.30 – 22.00 och jämna veckor måndag – lördag kl. 13.30-22.00.

Din bakgrund

Den vi söker är empatisk, lugn, trygg, stabil och respektfull i mötet med andra. Du har en passion för människor och ser möjligheter i stället för problem. Du kan hantera svåra situationer och fokuserar på möjliga lösningar.

Som person är du en kommunikativ, förtroendeingivande relationsbyggare med en positiv och lyhörd inställning. Vidare är du bra på att samarbeta, ta ansvar, sätta gränser och har ett stort tålamod.

För att lyckas i denna roll drivs du av att göra skillnad till det bättre för våra kunder. Du vill arbeta i en roll med stor variation och komplexitet i arbetsuppgifterna. Samarbete är viktigt för dig.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med människor i utmanande situationer samt om du har erfarenhet av och framgångsrikt hanterat kunddialoger och konflikthantering i tidigare anställningar.Vi ser helst att du har 3-5 års erfarenhet inom dessa områden.

Vi erbjuder

MKB är ett av Sveriges största allmännyttiga bostadsbolag med 370 anställda och ägs av Malmö stad. Med närmare 27 000 lägenheter och 1 000 kommersiella lokaler är vi det största fastighetsbolaget i Malmö med ett värde på drygt 46 miljarder kronor. Vi har en tredjedel av hyresmarknaden i staden och runt 65 000 Malmöbor bor i en MKB-lägenhet.

Vår vision är ”Hem för var och en”. Vi arbetar utifrån sex strategier för att nå dit: Social hållbarhet, Miljömässig hållbarhet, Attraktiv hyresvärd, Nyproduktion med rimliga hyror, Flexibilitet i arbetstid och arbetsställe samt Karriärutveckling och mångfald bland medarbetarna. Varje strategi har dels kortsiktiga mål för varje år, dels långsiktiga mål för 2030.

Vi lägger stor vikt vid att skapa både affärsnytta och samhällsnytta och har tre kärnvärden: modiga, enkla tillsammans som ligger till grund för vårt arbete i vardagen.

Vi arbetar aktivt med jämställdhets- och mångfaldsfrågor och är stolta över att vara det första HBTQ-certifierade fastighetsbolaget, numera HBTQI.

Ansökan

Du söker tjänsten via länken nedan. Sök gärna så snart som möjligt, dock senast 25 augusti. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer kan komma att påbörjas innan ansökningstiden löpt ut.

Som en del i att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen tillämpar vi arbetspsykologiska tester under intervjuprocessens gång samt bakgrundskontroll för slutkandidater.

Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Ahmad Baltaj, Chef Områdesvärd, via mail tillAhmad.Baltaj@mkbfastighet.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
25 augusti 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se