Hoppa till innehåll

Säljare Malmö

Publiceringsdatum
10 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Jobbify är en jobbplattform för vassa kandidater. För kunds räkning har vi publicerat denna annons, vill du komma i kontakt med den slutgiltiga arbetsgivaren kan du klicka dig vidare till annonsen: Om Senab Vår första inredning såg dagens ljus 1975. Idag är Senab en av Nordens ledande leverantörer av möbler och inredning för kontor, showrooms, hotell, restaurang, skolor, universitet, vård och omsorg. Gemensamt för alla våra projekt är att inredningslösningen ska bidra till att förstärka kundens identitet, skapa en funktionell miljö och bidra till att skapa trivsel och utveckling. Vi ansvarar för hela processen – vilket innebär att vi hjälper våra kunder med inredningsförslag eller hela inredningskoncept, inköp, leverans, montering och möblering. Om tjänsten Som säljare hos Senab är du ansvarig för att bearbeta och självständigt hitta nya kunder och spännande inredningsprojekt i regionen. Du arbetar mot ökad försäljning och skapar lönsamma affärer och du ansvarar för att ta fram affärsförslag anpassade efter kundernas behov, bygga långsiktiga relationer samt att försäljningsmålen uppnås. Du delar erfarenheter, bjuder på kunskap och inspiration samt samverkar med dina kollegor. Genom att hjälpa dina kunder att bli framgångsrika, bidrar du till Senabs utvecklingsresa. Dina kunder finns i Skåne med omnejd. I ditt dagliga arbete utgår du från kontoret i Malmö och största delen av din arbetstid förväntas du vara ute hos kund. Du ingår i ett regionalt säljteam som leds av Patrik Tykesson, Regionchef Syd. Om dig För att trivas hos Senab tror vi att du är en nyfiken, ansvarstagande och kommunikativ. Du har ett starkt affärsmannaskap och drivs av att göra affärer. Du motiveras av att nå resultat och att arbeta för en ständig förbättring och utveckling. Du trivs i en nätverkande roll och har en god kommunikativ förmåga. För att trivas i denna roll ser vi att du har erfarenhet från en liknande bransch eller erfarenhet från värdebaserad projektförsäljning inom B2B gentemot föreskrivande led. Vi värdesätter att du har ett starkt självledarskap samt förmåga att strukturerat planera och prioritera ditt säljarbete, såsom att dagligen använda CRM, förbereda kundpresentationer och skapa unika kundlösningar. Vi lägger stor vikt vid din personlighet och att du har en naturlig fallenhet för att skapa kvalitativa och långsiktiga kundrelationer. Ett krav är att du ha körkort och tillgång till egen bil. Har du viljan, den rätta inställningen och det engagemang som krävs? Då hoppas vi att just du söker denna tjänst! Vad kan Senab erbjuda dig?
  • Möjlighet att jobba med välkända produkter och varumärken inom inredningsbranschen
  • Ett väletablerat företag
  • Kunniga och hjälpsamma kollegor i en miljö som främjar kompetensdelning, samarbete och där alla är viktiga individer för teamet
  • En utvecklande roll, där din insats syns och där du kan vägleda och påverka dina kunders arbetsmiljö
  • Spännande kundprojekt och ett ansvarsfullt arbete i en omväxlande och dynamisk miljö.
Ansökan I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Linnea Lindroth. Önskas ytterligare information når du Linnea på 076 525 38 59 eller linnea.lindroth@salesonly.se Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Under vecka 28-31 har vi semester och urval kommer att påbörjas under vecka 31. Varmt välkommen med din ansökan!
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se