Hoppa till innehåll
Malmö Stad Projekt logotyp

Studentmedarbetare inom personalvetenskap sökes

Sista ansökningsdag
13 september 2024 (14 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Hälsa- vård- och omsorgsförvaltningen är en av Malmö stads största förvaltningar. Förvaltningen har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboenden, mötesplatser och rehabilitering.

Förvaltningens Kompetenscentrum, som arbetar med kompetensutveckling, finns i moderna lokaler i centrala Malmö. Vi har goda buss- och tågförbindelser och närhet till många av Malmö stads andra förvaltningar.

Vi söker nu en studentmedarbetare som studerar till personalvetare. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

På hälsa- vård- och omsorgsförvaltningen arbetar vi med språkutveckling för medarbetare på arbetsplatsen. För att erbjuda medarbetarna bästa stöd och kompetensutveckling vill vi undersöka medarbetarnas förutsättningar för att delta i det språkutvecklande arbetet. Därför söker vi en studentmedarbetare med uppdrag att genomföra intervjuer i syfte att få medarbetarnas uppfattningar om vilka förutsättningar som behöver finnas på arbetsplatserna. Intervjuerna genomförs på medarbetarnas arbetsplatser.

Studentmedarbetaren sammanställer intervjuerna, analyserar resultatet och tar fram förslag till insatser och utveckling av språkutvecklande arbete.

Studentmedarbetaren får introduktion för att få kännedom om verksamheten och den pågående satsningen på medarbetares språkutveckling genom utbildning i yrkessvenska och arbetsplatsförlagt lärande på arbetsplatsen.

Som studentmedarbetare i Malmö stad får du möjlighet att parallellt med studierna praktisera dina akademiska kunskaper med uppdrag inom våra verksamheter. Vi erbjuder dig relevant och kvalificerad arbetslivserfarenhet, värdefulla kontakter samt lön. Arbetstiden motsvarar ungefär 10–15 timmar per vecka.

Kvalifikationer

Studentmedarbetarprogrammet vänder sig till dig som har läst minst 60 högskolepoäng och fortfarande studerar under hela uppdragsperioden.

Du studerar till personalvetare med inriktning pedagogik, psykologi eller sociologi med intresse för kommunikation, samtal, intervju och analys.

Du har ett nyfiket förhållningssätt, lätt för att skapa kontakt och samarbeta samt är en god kommunikatör, både muntligt och skriftligt. Du ser möjligheter och lösningar.

Viktig information till dig som söker jobb i Hälsa-, Vård- & Omsorgsförvaltningen.

När du söker jobb hos oss kommer vi be dig att visa upp ett utdrag ur Polisens Belastningsregister. Du behöver själv begära ett utdrag ur Belastningsregistret och det gör du via en blankett som du hittar på polisens hemsida: http://bit.ly/polisens-blankett

När du fått ditt utdrag uppvisar du sedan det för rekryterande chef. Observera att den normala handläggningstiden hos polisen är cirka två veckor, så beställ gärna utdraget i samband med att du söker tjänsten. Här kan du läsa mer: http://bit.ly/Information-om-utdrag

Om arbetsplatsen

Hälsa- vård- och omsorgsförvaltningen är en av Malmö stads största förvaltningar. Förvaltningen har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser och rehabilitering.

Förvaltningens Kompetenscentrum, som arbetar med medarbetarnas kompetensutveckling, finns i moderna lokaler i centrala Malmö. Vi har goda buss- och tågförbindelser och närhet till många av Malmö stad andra förvaltningar.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i, olikheter, livserfarenheter och talanger för Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Väldens kunskap finns här.

Läs mer om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb.

Information om tjänsten

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning.
Omfattning: Timavlönad. Uppdraget omfattar ca 120 timmar under perioden oktober–januari 2025.
Arbetstid: Som studentmedarbetare arbetar du ca 10–15 timmar i veckan dagtid. Du kommer överens med din handledare om arbetstider som går att kombinera med dina studier.
Tillträde: Oktober 2024.
Antal platser: 1

Övrigt

Observera att vi i Malmö stad har tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

Malmö Stad Projekt logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 september 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren