Hoppa till innehåll
Malmö Stad Projekt logotyp

Sjuksköterska till Natten!

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Letar du efter ett arbete där du får göra skillnad på riktigt? Trivs du i en roll som är omväxlande och där du får möjlighet att utvecklas? Är du legitimerad sjuksköterska som vill jobba nattetid? Då har vi en roll för dig!

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på natten bedömer och utför du medicinska behandlings- och omvårdnadsinsatser, både planerade och akuta insatser. Du handleder omvårdnadspersonal som är anställda av staden och som behöver stöd under natten. Malmö stads nattsjuksköterskor tillhör en central organisation bestående av kvalificerade sjuksköterskor som tillsammans arbetar mot hela Malmö stad. Roterande ansvarar två utav dessa för telefonrådgivning till omvårdnadspersonal inom hemtjänst, särskilda boenden, LSS-boenden och korttidsboenden. Våra patienter finns både på Hälso-vård och omsorgsförvaltningen och på Funktionsstödsförvaltningen så patienternas behov kan variera mycket.

Här kan du se en video samt läsa en intervju från ett nattpass och följa med dina potentiella kollegor:

Kvalifikationer

Nödvändiga kvalifikationer:

  • Legitimerad sjuksköterska med minst 1 års erfarenhet i rollen
  • Trygg i att arbeta både självständigt och i samarbete med myndigheter, vårdpersonal och olika nätverk
  • God förmåga att handleda andra
  • Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Grundläggande datorvana
  • B-körkort för manuellt växlad bil

Meriterande kvalifikationer:

  • Vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård
  • Erfarenhet av att arbeta med personer som har funktionsnedsättningar.

Som person är det viktigt att du är lyhörd och villig att både lära av och lära ut till dina kollegor. Du behöver också vara lugn och metodisk, även när utmanade situationer uppstår.

Om arbetsplatsen

Nattenheten på Hälsa-vård och omsorgsförvaltningen söker nya kollegor som tillsammans med oss vill göra skillnad för Malmöbor. Du välkomnas till en kompetent arbetsgrupp där vi stöttar och hjälper varandra att utvecklas. Hos oss värderar vi det kollegiala lärandet högt och vi erbjuder också en individuellt anpassad introduktion. Teamet består av totalt 16 omtänksamma kollegor samt en närvarande chef. På natten har vi arbetstidsförkortning och jobbar 34,33 timmar av en heltidstjänst. Arbetstiden är förlagd 21.30 till 07.30.

Välkommen till Hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen! Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering och dess biståndshandläggning. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Följ gärna oss på Instagram: 
https://www.instagram.com/jobba_i_vardomsorg

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 2
Tillträde: Enligt överenskommelse

Rekrytering pågår löpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.
Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Malmö stad har varit finskt förvaltningsområde sedan 2015. Det betyder att kommunen har en speciell skyldighet enligt minoritetslagen att informera om finska minoritetens rättigheter, erbjuda tjänster på deras modersmål och skydda och främja deras språk och kultur. Odotamme innolla hakemustasi!

Malmö Stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Digital urvalsprocess

För att göra vår urvalsprocess smidig och modern kommer vi att använda digitala urvalsmetoder. Vi i Malmö stad samlar inte längre in personligt brev, fokusera istället på att uppdatera ditt CV och förbered dig på eventuella digitala tester och intervjuer.

Vill du vara med och göra skillnad för våra Malmöbor? Sök nu!

 
Malmö Stad Projekt logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 september 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren