Hoppa till innehåll
Malmö Stad Projekt logotyp

Elevassistent till Elinelundsskolan

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Nu söker vi en elevassistent till Elinelundsskolan som kommer att arbeta med att stödja elever i de senare åren. Som elevassistent är du delaktig i planering samt genomför och utvärderar det pedagogiska arbetet med elever under ledning av ansvarig pedagog i enlighet med ditt uppdrag. Du stödjer och hjälper elever att klara av olika situationer i såväl sin personliga utveckling som i sin kunskapsutveckling. Arbetet som elevassistent hos oss innebär varierade arbetsuppgifter utifrån det enskilda uppdragets karaktär. Samverkan sker med andra yrkesgrupper och funktioner.

 

Kvalifikationer

Du som söker har en avslutad gymnasieutbildning, är det från barn - och fritidsprogrammet ser vi det som meriterande. Vi söker dig som har lång erfarenhet av arbete med elever med NPF och har tidigare arbetat som elevassistent inom skolverksamhet. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta på högstadiet. Du ska ha god insikt och kunskap i skolans styrdokument och kan tillämpa dem i det dagliga arbetet. Vi förutsätter att du skall se elevens/gruppens styrkor och vilja hjälpa eleven/gruppen att utvecklas och nå så långt som möjligt utifrån sina förutsättningar. Ditt arbete är varierat utifrån elevernas behov och genom ditt engagemang kommer du att leda och stimulera eleven. Du är flexibel och tycker om att samarbeta men har heller inga svårigheter med att arbeta självständigt. För att kunna stödja eleven krävs det att du har förmåga vara förutseende och ha ett lågaffektivt bemötande. 

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

Den nybyggda skolan ligger mitt i en framväxande ny stadsdel i Malmös södra delar, ett område beläget mellan Limhamn och Hyllie. Elinelundsskolan har en spännande placering med ett naturnära läge intill det stora kalkbrottet och lärmiljöerna skapar mycket goda förutsättningar för undervisning och lärande. Vi erbjuder en ny och vacker byggnad med luftiga moderna lokaler. På skolan finns arbetsrum för personalen och grupprum till alla hemklassrum. Skolan ligger i vackra omgivningarna vid randen av Limhamns kalkbrott med en vacker vy över Öresundsbron och Elinelundsgården och dess park precis bakom. Läsåret 2024/2025 kommer Elinelundsskolan att omfatta en verksamhet för runt 730 elever i årskurserna F-9. På vår nya skola arbetar vi mot en samsyn i alla våra processer med fokus på bland annat ledarskap i klassrummet, samplanering och sambedömning. För att skapa helhet för eleven är det viktigt att våra team är effektiva och att vi utvecklas tillsammans, därför är det viktigt att du trivs hos oss och att du har det bra tillsammans med dina kollegor.

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med ca 80 skolor, 6500 medarbetare och 36000 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

 

Information om tjänsten

Anställningsform: Visstid/vikariat till och med 2024-12-20
Omfattning: Heltid 
Antal tjänster: 1
Tillträde: 5 november eller enligt överenskommelse

Övrigt

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Malmö Stad Projekt logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 september 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren