Hoppa till innehåll

Senior Projektledare för Broloppet 2025

Publiceringsdatum
29 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Malmö Allmänna Idrottsförening är Sveriges ledande friidrottsförening och söker nu en Senior Projektledare alla våra arrangemang inklusive Broloppet 2025. Broloppet är ett fantastiskt halvmaraton där 40 000 löpare springer tillsammans från Danmark till Sverige över Öresundsbron.

MAI bygger en modern föreningsorganisation där friidrotten står i centrum och vi varje år levererar ett flertal stora arrangemang. Till exempel Kalvin- och Knatteknatet där 45 000 barn springer tillsammans runt om i Sverige.

Jobbet

Som senior projektledare blir dina primära arbetsuppgifter att tillsammans med Sparta/ Øresundsbron och partners säkerställa att Broloppet 2025 blir en succé. Din roll blir att representera MAI och tillsammans med styrgruppen och de olika arbetsgrupperna driva detta och alla andra arrangemang under året framgångsrikt.

Anställningen är en projektanställning som pågår under minst 10 månader med start augusti/september 2024, och har goda chanser att bli en tillsvidareanställning. Din placering är på kansliet i Atleticum, mitt i vår verksamhet i Stadionområdet i Malmö. Du rapporterar direkt till MAI:s klubbdirektör.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

· Projektledning: Framtagande av detaljerade projektplaner, tidsplaner och budget för Broloppet och andra tilldelade projekt. Säkra deadlines och budget genom hela projektet.

· Samarbete: jobba tätt tillsammans med andra funktioner i MAI, Sparta och Øresundsbron.

· Evenemang: Använda din erfarenhet och förståelse för långlopp, idrottsarrangemang och evenemang för att säkra att våra arrangemang blir en fantastisk upplevelse för deltagare, publik och partners.

· Kommunikation: Se till att alla inblandade vet som behöver göras och när. Stötta och utbilda alla inblandade i projektet så att de kan leverera evenemang i världsklass tillsammans med MAI. Du rapporterar löpande om framsteg, risker, budget, och projektets behov till klubbdirektör, styrelse, Broloppets styrgrupp och andra intressenter.

· Logistik och koordinering: Planlägga och koordinera logistiska aspekter av evenemang, bland annat hantering av leverantörer, frivilliga och deltagare.

· Säkerhet och styrning: Ingå i arbetet med säkerhetskrav och styrning av arrangemang. Arbetet sker i nära samarbete med beredskapsaktörer.

· Problemlösning: Före bygga problem och snabbt identifiera och medverka till att lösa problem som uppstår under planering och genomförande.

Dina kvalifikationer

Du har rik erfarenhet av projektledning och dokumenterad förmåga till att hantera stora arrangemang, gärna stora långlopp, från start till mål. Förmåga att kommunicera tydligt och effektivt med många olika intressenter, bland annat medarbetare, partners och frivilliga. Fördelaktigt om du har ett nätverk in i Malmö Stad.

Arbetar strukturerat och kan organisera och hantera många pågående delprojekt och detaljer. Du kan hantera tid och resurser effektivt för att säkra att större projekt håller sina tidsplaner.

Du är kommunikativ, pedagogisk och serviceinriktad. Är flytande i hela Office-paketet samt har B-körkort.

Erfarenhet och förståelse för logistik, säkerhet, beredskap, planläggning och kontakt med myndigheter och övriga intressenter väger tungt. Mycket genomförs med ett härligt engagemang i en ideell förening. Är det du?

Vi erbjuder

Projektanställning på 10 månader med goda möjligheter för tillsvidareanställning och karriärsutveckling i Sveriges bästa friidrottsförening. Tjänsten är övertidsavlöst och arbetstiden är säsongsbetonad och innebär tjänstgöring på kvällstid och helger.

Lön efter överenskommelse.

Ansökan

Alla ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum den 16 augusti, så sänd in din ansökan redan idag!

Vänligen sänd din CV och ditt introduktionsbrev snarast till: peter@mai.se Välkommen med frågor till klubbdirektör Peter Karlsson på telefon: 072-450 33 33 eller e-mail ovan.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se