Hoppa till innehåll

Sjuksköterska till Arresten i Malmö

Sista ansökningsdag
30 september 2024 (29 dagar kvar)
Publiceringsdatum
14 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du en sjuksköterska som drivs av variation och mötet med människor samtvill bidra med din kompetens ien nytänkande och lösningsorienterad verksamhet?Då ska du läsa vidare!

MACC People ansvarar sedan juli 2024 för den sjukvård som erbjuds på arresten i Malmö. Vi söker nu förstärkning av dig som vill bidra med din erfarenhet och kompetens på deltid eller timmar.

Om tjänsten

Du kommer ansvara för och arbeta enskilt med sjukvård, medicindelning och samtal för de som sitter arresterade i Malmö. Det patientnära arbetet sker alltid i sällskap av arrestvakt.Vi arbetar på uppdrag av och i samarbete medPolismyndigheten.

Arbetstiderna är förlagda till ett pass på morgon kl. 8-12 och ett på kvällen kl. 19-22. Verksamheten är igång årets alla dagar och pass fördelas efter önskemål.

Start enligt överenskommelse, vi arbetar med löpande urval vid denna rekrytering.

Du ansvarar för:

  • Journalföring
  • Vårdrådgivning
  • Medicindelning
  • Sjukvård på grundnivå
  • Kontakt och planeringmed andra vårdenheter

Din kompetens:

Vi söker dig som ärsjälvgående, flexibel, ansvarsfull och har en utmärkt samarbetsförmåga. Du behöver vara trygg i din roll och kunna hantera olika typer av situationer.

  • Krav på legitimation som sjuksköterska
  • Bekväm med ensamarbete
  • Meriterande med erfarenhet av liknande arbete, psykiatri eller primärvård
  • Meriterande mederfarenhet av journalsystemet HLTHY.

Vi erbjuder:

  • En spännande och utvecklande tjänst i en organisation i tillväxt som alltid sätter patienten och våra medarbetare främst.
  • En arbetsmiljö som präglas av vilja att utvecklas där vi har roligt tillsammans med kollegor som brinner för sin yrkesroll.
  • Flexibla arbetstider

Bakgrundskontroller

Polismyndigheten genomför bakgrundskontroll på samtliga slutkandidater innan anställning sker, vi lämnar därmed över personuppgifter på dig som slutkandidat för kontroll och framtida passerkort.

Om oss

Vi har vaccinerat över 300 000 människor sedan 2021, är ensamt upphandlad vaccinatör för stora delar av Västra Götaland och utvecklar just nu ett unikt koncept för mobil preventiv sjukvård via vår rullande klinik, MACC-bilen.

Jägersrohälsan som är en del av MACC är navet i denna satsning på innovativ mobil sjukvård. Jägersrohälsan finns i rymliga lokaler på Derbyvägen vid Jägersro i Malmö där det bedrivits läkarmottagning i 30 år.

Frågor besvaras av vår Teamledare,Niklas Thomsen, tel. 073-424 66 12.

Är du den vi söker och vi den du söker? Vi ser fram emot att höra från dig så fort som möjligt! Ansök genom att klicka på länken, vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se