Hoppa till innehåll

Medicinsk sekreterare till Jägersrohälsan

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du medicinsk sekreterare och en stjärnapå administration som längtar efter att få komma till en nytänkande och lösningsorienterad verksamhet där du får vara med och påverka från början?

Vårdcentralen Jägersrohälsan i Malmö öppnade upp i oktober 2023 i lokaler där det bedrivits läkarmottagning under många år. Vi ökar stadigt i antal listade och sökernu förstärkning av dig som utbildad medicinsk sekreterare.

Om tjänsten

Du kommer ansvara för och arbeta med vår dokumentation i journalsystemet PMO samt delvis bemanna receptionen. Jägersrohälsan är en del av MACC People och arbetsuppgifterna kan inkludera viss administration från de tjänster vårt systerbolag erbjuder.

Jägersrohälsan bedriver traditionell primärvård på uppdrag av Region Skåne medinriktning Kvinnosjukvård och Livsstil. Du kommer arbeta som en del i vårt team som utöver undersköterskor,sjuksköterskor, distriktsjuksköterskor ochläkare består av kurator, fysioterapeut, arbetsterapeut och barnmorska.

Arbetstiden är förlagd till vardagar 8-17 alternativt 7.30-16.30.

Start enligt överenskommelse, vi arbetar med löpande urval vid denna rekrytering.

Du ansvarar för att:

  • Dokumentera i PMO
  • Tidsbokning
  • Hantera remisser
  • Reception
  • Hantera fakturaunderlag

Din kompetens:

Vi söker dig som ärsjälvgående, flexibel, ansvarsfull och har en utmärkt samarbetsförmåga. Du behöver vara trygg i din roll och kunna hantera olika typer av system.

  • Krav på utbildning som medicinsk sekreterare eller relevant erfarenhet
  • Krav på erfarenhet av att jobba i PMO
  • Meriterande mederfarenhet av att jobba som medicinsk sekreterare

Vi erbjuder:

  • En spännande och utvecklande tjänst i en organisation i tillväxt som alltid sätter patienten och våra medarbetare främst.
  • En arbetsmiljö som präglas av vilja att utvecklas där vi har roligt tillsammans med kollegor som brinner för sin yrkesroll.
  • Flexibla arbetstider

Bakgrundskontroller

Som slutkandidat i vår rekryteringsprocess kan du komma att bli bakgrundskontrollerad. Vi genomför bakgrundskontroller för att säkerställa en trygg och rättvis anställning. Vi uppskattar om du vill granska ditt CV noggrant innan du skickar in din ansökan till oss.

För att utföra dessa bakgrundskontroller har vi ett samarbete med 2Secure, ett internationellt säkerhetsföretag, för att säkerställa en trygg och rättvis process.

Tack för din förståelse och ditt engagemang i att göra denna process så smidig och öppen som möjligt.

Om oss

Vi har vaccinerat över 300 000 människor sedan 2021, är ensamt upphandlad vaccinatör för stora delar av Västra Götaland och utvecklar just nu ett unikt koncept för mobil preventiv sjukvård via vår rullande klinik, MACC-bilen.

Jägersrohälsan som är en del av MACC är navet i denna satsning på innovativ mobil sjukvård. Jägersrohälsan finns i rymliga lokaler på Derbyvägen vid Jägersro i Malmö där det bedrivits läkarmottagning i 30 år.

Frågor besvaras av vår verksamhetschef, Jessica Nilsson, tel. 076-888 90 98.

Är du den vi söker och vi den du söker? Vi ser fram emot att höra från dig så fort som möjligt! Ansök genom att klicka på länken, vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se