Hoppa till innehåll

Vi söker en lojal och följsam personlig assistent åt 17 årig kille. ca 30 %

Publiceringsdatum
15 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Kooperativet Vilja söker en kvinnlig personlig assistent, 25 år eller äldre som vill arbeta hos en 17-årig tonårskille boende i Malmö. Han behöver hjälp med det mesta i sin vardag, och du som personlig assistent är väldigt viktig för honom! Han är rullstolsburen, behöver hjälp med omvårdnad, personlig hygien, sondmatning och att följa med på aktiviteter.

Han går i skolan på vardagarna och har då assistans på morgonen mellan kl. 06,15–08,00 samt eftermiddagarna efter skolan kl. 15,45–20,00. På helgerna är passen mellan kl. 08,00-20,00. Tjänsten innebär fasta pass på ca 30 %, vi börjar alltid med en tidsbegränsad anställning för att säkerställa assistansens kvalitet. Då det är ett litet team behöver du vara beredd på att gå in extra vid kollegors frånvaro. Tjänsten är lämplig för dig som studerar eller har annan sysselsättning.

För att skapa en kvalitativ assistans är det viktigt att du är noggrann, ansvarstagande och tycker om att ge stöd, hjälp och omtanke. I arbetet ingår samarbete med dina kollegor, skola, korttids och familj. Det innebär många kontaktytor och det förutsätter att du är lojal och följsam.

Du ska vara rökfri då hans lungor är känsliga. Du måste också kunna tala svenska obehindrat då du hjälper honom att kommunicera med omvärlden.

Innan anställningen påbörjas krävs att du uppvisar ett aktuellt utdrag ur belastningsregistret, då du kommer arbeta hos en minderårig.

Vi är ett litet Kooperativ med 25 medlemmar som värdesätter kvalitativ assistans. För att uppnå detta förespråkar vi en kollegial anda med kunskaps- och erfarenhetsutbyte. Vi har obligatoriska utbildningar där våra assistenter möts och har kontinuerligt aktiviteter arrangerade för våra medlemmar. Årligen bjuds samtliga anställda in till en gemensam aktivitet, och till jul samlas grupperna var för sig. Hälsa och välmående är en förutsättning för att kunna göra ett bra arbete, därför erbjuder vi våra anställda friskvårdsbidrag.

Vi följer kollektivavtal för personlig assistans mellan Kommunal och Fremia.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan angivet datum. Bifoga personligt brev och cv i din ansökan.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
14 augusti 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se