Hoppa till innehåll

Administratör

Publiceringsdatum
29 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker nu en ny kollega till vår kund i centrala Malmö med omgående start! Har du tidigare arbetat inom administration? Vill du arbeta i en roll där du både får sköta receptionen, ta hand om enkla frakter och faktureringar? Se hit! Vi har en spännande administrativ roll på ett internationellt bolag! 

 

Om vår kund

Kockumation är en världsledande leverantör av marina och industriella applikationer, akustik och mekatronik. Idag verkar vi globalt och har fyra affärsområden: marin, larm, tåg och industri.
Vi är ett stabilt och framgångsrikt bolag, med en lång historia. Vår arbetsmiljö och ledarskap präglas av entreprenörskap, uppfinnarglädje och kreativitet.
Till vårt huvudkontor i Malmö söker vi nu en administratör med tillhörande uppgifter inom administration, bokning av enkla frakter och fakturering. 

 

Om rollen

I rollen som administratör kommer du arbeta i en roll där du både tar emot besökare och har hand om telefonväxeln samtidigt som du arbetar med bolagets enkla frakter.
Vidare stöttar du även vid fakturering och en del administrativa arbeten. 

 

Vem är du?

Vi söker dig som vet vad god service innebär och som erbjuder en hjälpande hand till både kollegor och besökande till bolaget. Är lugn, ansvarsfull i ditt arbetssätt samtidigt som du är strukturerad och kan enkelt prioritera mellan arbetsuppgifter. För att axla rollen krävs det att du har god datorvana. Det är meriterande om du arbetat inom enkla administrativa uppgifter tidigare. God svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav då företaget har både nationella och internationella kunder. 

 

Vad erbjuds du?

Du erbjuds en spännande roll i en internationell miljö på Kockum Sonics där du har möjligheten att påverka. Tjänsten är en direktrekrytering till Kockum Sonics på heltid med sex månaders provanställning som tillämpas. Arbetstiderna är måndag till fredag, 07:45 - 16:15.

 

Vill du veta mer?

I den här rekryteringen samarbetar Kockum Sonics med OnePartnerGroup.
Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Alan Amin eller Jacob Edström.

Urval och intervjuer sker löpande så vi hoppas få läsa din ansökan så snart som möjligt, så vänta inte med din ansökan. Detta innebär att rollen kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Vi tar inte emot ansökningarna via mail med hänsyn till GDPR. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
25 augusti 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se