Hoppa till innehåll

Provningsingenjör till Småland och Skåneregionen

Publiceringsdatum
14 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

We ARE Kiwa- Är du?

För oss på Kiwa är vår värdegrund, ARE, utgångspunkten i allt vi gör. Ambitious, Reliable och Engaged. Känner du dig bekväm i vår värdegrund, strävar efter att skapa förtroende och trovärdighet mot kund och hos dina medarbetare och är samhällets och individens säkerhet i samhället viktigt för dig? Ja då kanske du ska bli en oss!

Om jobbet

Vi vill nu stärka upp vårt team i Småland och Skåne och söker nu dig som vill bli provningsingenjör hos oss på Kiwa.

I rollen som provningsingenjör är du antingen ute hos kund och utför jobbet på plats eller tar ett stickprov för att analysera materialet i ett av Kiwas laboratorium. Du arbetar med återkommande kontroll eller förebyggande underhåll för att mäta status och hälsan på objekt och dess kritiska komponenter och utrustning. I arbetet ingår då att utföra exempelvis okulärbesiktningar, ultraljudsprovning, röntgenprovning och läckageprovning. Genom att använda sig av dessa olika provningsmetoder kan vi testa och inspektera objekt för sådant vi inte kan se med blotta ögat och hjälper kunden att i ett tidigt stadie lokalisera skador för att motverka eventuella kostsamma haverier. Under en arbetsvecka hinner du komma i kontakt med flertalet olika objekt som exempelvis tryckkärl, cisterner, rörledningar och turbiner. Tjänsten har mycket frihet under ansvar där du har möjlighet att planera och lägga upp dina veckor som passar dig och kundernas behov på bästa möjliga sätt.

Du kommer tillhöra Malmökontoret men dina kunder finns Småland- och Skåneregionen. Resor och resor med övernattning förekommer.


Vem vi söker

Är du en tekniskt intresserad problemlösare som dessutom är kommunikativ och ansvarstagande? Tycker du att det är spännande att använda avancerade metoder för att hitta dolda fel och brister? Då är det här rätt roll för dig!

Vad vi vill att du är/har

· Erfarenhet av att arbeta inom en industriell miljö

· Intresse för teknik och människor

· B-Körkort

· Goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som skrift

Det är meriterande om du jobbat som provningsingenjör sen innan och har erfarenhet av olika provningsmetoder, men det är inget krav.

Vad Kiwa erbjuder dig

Kiwa är idag ett av de mest framgångsrika företagen inom besiktning, provning, certifiering och teknisk konsultation vilket är tack vare våra medarbetare som genom sitt engagemang och sin kunskap bidrar med säkerhet och hållbarhet till våra kunder och även till samhället. Därför satsar Kiwa mycket på sina anställda och deras utveckling. Genom ditt dagliga arbete, intressanta projekt och utbildningar kommer du och din kompetens ständigt att utvecklas när du är en del av Kiwa! Hos oss är laget före jaget viktigt och tillsammans skapar vi en positiv arbetsmiljö där vi alla är en del av en större gemenskap, Kiwa-gemenskapen!

· Stabila villkor- Kiwa har kollektivavtal

· En förmånsportal med stor förmånsutbud och ett generöst friskvårdsbidrag

· Ersättning för bland annat läkarvård, vaccinationer och möjlighet till en grundlig hälsoanalys

· En timbank så du kan vara ledig när du vill- inte bara när kalenderns röda dagar infaller

· Möjligheten att åka med på Kiwas skidresa tillsammans med ca 100 härliga kollegor


Så här söker du

Ansök via vår hemsida. Urval och intervjuer sker löpande. Anställning kan ske innan sista ansökningsdag.

Vid frågor angående tjänsten kontakta enhetschef, Jens jernle, på tfn. 010-479 36 34 , eller rekryteringsansvarig, Sofija Petrov Tahir, på sofija.petrov@kiwa.com

Varmt välkommen med din ansökan!


Inför den här rekryteringen har vi noga övervägt våra annonsvägar därför undanber vi oss kontakt med rekryterings- och annonsförsäljare.

Om Kiwa

Kiwa är idag ett av de mest framgångsrika företagen inom besiktning, provning, certifiering och teknisk konsultation. Vi är en global aktör med lokal förankring. Vi har starka kundrelationer och hög service med ett fokus på säkerhet, teknik och hållbarhet. Vi har ett brett utbud och erbjuder tjänster inom processäkerhet, fastighets- och lyftsäkerhet, lantbruk samt inom livsmedels- och byggbranschen. Som koncern är vi verksamma i över 40 länder och har ca 10 000 anställda runt om i världen. I Sverige har vi ett tjugotal kontor mellan Kiruna och Malmö där totalt 900 medarbetare arbetar tillsammans för ett säkrare samhälle.

Övrig information

Kiwas målsättning är att ha en arbetsplats som är drogfri. Därför genomför vi slumpmässiga alkohol- och drogtester under året.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
13 juli 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se