Hoppa till innehåll

Tekniker

Publiceringsdatum
19 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Trivs du med att stötta kollegor och lösa deras akuta problem? Är du en lagspelare med hög service känsla?

Då kan en anställning hos Sveriges Fastighetsförvaltning AB vara rätt för dig! Vi växer och utökar antalet resurser till våra åtaganden på Sturup MMX Flygplats.

I rollen som tekniker jobbar du dagligen med felsökning, service och planerat underhåll inom ett av våra uppdrag på Sturup MMX flygplats. Arbetsuppgifterna är varierande och sätter oftast dina kunskaper och förmåga att planera på prov. Det är viktigt att du kan ansvara för och själv kunna felsöka samt avhjälpa uppkomna fel inom olika typer av fastigheter.

I dina arbetsuppgifter ingår även tillsyn och skötsel på plats av fastigheternas tekniska system utifrån frekvens och behov, utföra service på värme-, kyl-, ventilations-, samt styr- och reglersystem samt felavhjälpande EL och VVS-arbeten.

För att lyckas i rollen ser vi att du har:

  • Minst 3 års erfarenhet som tekniker
  • Erfarenhet från kommersiella fastigheter
  • Mångårig erfarenhet av servicearbeten
  • Goda kunskaper om samverkan mellan alla installationer inom en byggnad
  • Erfarenhet av självständigt arbete i olika typer av fastigheter
  • B- körkort

Vi lägger stor vikt i dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är tekniskt kunnig och har ett genuint intresse för fastigheter. Du har också förmågan att prioritera och planera effektivt. Du har även lätt för att samarbeta och skapa förtroende hos kunder och kollegor.

Vi erbjuder:

  • En roll på ett stabilt växande företag
  • Generösa förmåner
  • Gemensamma aktiviteter

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV! I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Adam Wilander på adam.wilander@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:

Sveriges Fastighetsförvaltning AB, S-AB, är ett privatägt aktiebolag grundat år 2020. Genom lång erfarenhet av att driva fastighetsförvaltning i stora som mindre uppdrag har vi lärt oss att ha fokus på kvalité, kundnöjdhet och att arbeta proaktivt. Vi arbetar alltid i nära kontakt med vår kund och tillhandahåller löpande information. Vår ambition har gett oss en stor och bra kundstock, däribland Swedavia (Arlanda, Sturup, Landvetter), Wallenstam, Österåkers kommun, Haninge kommun och flertalet bostadsrättsföreningar.

Vi omsätter idag närmare 100MSEK, sysselsätter cirka 50 medarbetare och har platskontor på flera ställen i Södra, Centrala och Norra Stockholmsregionen (runtom i Mälardalen) med huvudkontor i Åkersberga och Sundbyberg. S-AB är också etablerade i Göteborg (Landvetter) och Malmö (Sturup).

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
22 september 2024 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se