Hoppa till innehåll

KÖKSBÄNKSMONTÖR TILL EN AV VÅRA KUNDER I MALMÖ/LUND

Publiceringsdatum
13 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om företaget/kunden

Vår kund är ett producerande företag med bred expertis kring sten och dess bearbetning. De har egen personal som ritar, producerar och levererar snabbt och säkert efter deras kunders önskemål. Deras kunder är privatpersoner, köksåterförsäljare, byggfirmor och stenhuggerier. De mäter, tillverkar och monterar, allt för bästa kvalité.

Kundservice och tillgänglighet med egen butik och produktion, ger våra kunder exklusiva produkter, anpassade efter deras önskemål, i hela Sverige

Deras vision är att i alla lägen vara det första alternativet för våra kunder. Genom att hålla oss i framkant och följa utvecklingen på marknaden ska de fortsätta ligga i täten och erbjuda sina kunder ett stort sortiment av natursten från hela världen med tillhörande exklusiv service.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att vara delaktig i montering av bänkskivor, fönsterbänkar, vaskar mm. I dina arbetsuppgifter så ingår det montering, ta hand och emballage, städning och återställande ute hos kund, fogning, bilvård mm. Viktigt med mycket god fysik då skivor kan väga över 100 kg.

Erfarenheter och utbildning
  • 2-3 års arbetsplatserfarenhet att arbetat inom olika roller inom service och montering.
  • Körkort klass B.
  • God svenska i tal och skrift.
Personliga egenskaper
  • Självständig
  • Driftig
  • Engagerad
  • Serviceinriktad
  • Vilja utvecklas
  • Problemlösare
  • Strukturerad

Välkommen att registrera ditt intresse på vår hemsida careers.jobbarenan.se eller via e-mail stefan@jobbarenan.se Urvalet sker löpande viket innebär att vi behöver din ansökan så fort som möjligt.

Om JobbArenan

JOBBARENAN är ett företag som arbetar med kompetensförsörjning inom bl. a. rekryterings- bemanningstjänster i södra Sverige. Våra huvudmarknader är Malmö, nordöstra och nordvästra Skåne. Vi är mycket kunniga inom chefer/ledare, verkstad/industri, administration/ekonomi, IT/Media, bygg/anläggning, serviceyrken och transport/lager. Där vi skräddarsyr olika lösningar för våra kunder. Ledningen har arbetat i ledande befattningar inom arbetsledning, rekrytering, uthyrning och försäljning sedan 1994. Vi skapar en bättre vardag för små och mindre företag.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 november 2024 (165 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se