Hoppa till innehåll

Student sökes till administrativt uppdrag i Malmö

Publiceringsdatum
17 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi letar efter en person som ska stötta vår kund i deras förbättringsarbete gällande rutiner och processer under några månader. Detta är en möjlighet för dig som student att samla på dig erfarenhet och lärdomar som du kan ta med dig in i arbetslivet. 

Arbetsuppgifter
  • Samla in information, dokumentera och strukturera om olika arbetsmoment.
  • Samarbeta med teamledare och andra nyckelpersoner för att säkerställa att arbetsbeskrivningarna är korrekta och omfattande.
  • Granska och revidera befintliga arbetsbeskrivningar för att säkerställa att de är uppdaterade och relevanta.
  • Använda företagets mallar och format för att skapa enhetliga och lättlästa dokument.
Detta är en timanställning med uppskattad arbetsbelastning på 10-15h i veckan i 2 månader. Beroende på projektets gång, kan det bli en förlängning. Arbetstiderna är flexibla för att anpassas till schema och studier.

Kvalifikationer
Vi ser i att du har en pågående universitets- eller högskoleutbildning, gärna inom HR/PA, teknik, kommunikation eller liknande område. Du besitter en stark kommunikationsförmåga och kan därmed behärska svenska och engelska i både tal och skrift. Dessutom har du erfarenhet av microsoft office, särskilt Word och Excel. Du ska kunna arbeta självständigt och kan ta egna initiativ samtidigt som du kommer bra överens med ditt team. Tjänsten ställer krav på att er kommunikation är tydlig så att resultatet blir så noggrant och koncist som möjligt. Som person är du prestigelös och har ett öga för detaljer. Du drivs av att förbättra processer och vill uppnå mål tillsammans med andra för en bättre arbetsdag!

Vi erbjuder dig
Möjligheten att arbeta på JKS Sverige i ett spännande uppdrag hos vår kund där du får bredda din profil och lära dig mer av en stor och växande bransch. Detta är en fantastisk möjlighet att arbeta på ett väletablerat företag som bidrar med en trygg och givande arbetsplats. Du kommer tillhöra starka team med bra gemenskap i en utvecklande miljö. Du kommer att tillhöra ett team där alla arbetar tillsammans för att arbetsdagen ska bli så roligt som möjligt. JKS har kollektivavtal och följer de regler och avtal som finns på arbetsmarknaden, så att du som konsult kan känna dig trygg i din anställning hos oss.

Ansökan
Du söker tjänsten via ansökningslänken med registrerat CV på www.jksgroup.se. Skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, då vi arbetar med ett löpande urval. Har du frågor om tjänsten är du givetvis välkommen att kontakta; Martin Jörhov på 0709-68 30 35 eller mjo@jksgroup.se.
 
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
15 juli 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se