Hoppa till innehåll
Iveco Sweden AB logotyp

Reservdelsansvarig

Publiceringsdatum
12 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Tänk dig att kliva in i en arbetsdag där din insats verkligen gör skillnad, inte bara för dina kollegor, utan även för våra kunder. Här får du chansen att påverka och utveckla vår reservdelsavdelning i Malmö, samtidigt som du blir en viktig länk i vårt team.

Föreställ dig en roll där du får använda din noggrannhet och ditt sinne för ordning för att säkerställa att rätt reservdelar finns på rätt plats, när de behövs. Du är den som håller koll på lagret, ser till att verkstaden har allt material de behöver, och att kunderna får den hjälp de söker. Din dag fylls av varierande arbetsuppgifter där ingen dag är den andra lik - allt från att organisera lagret till att svara på kunders frågor och stödja dina kollegor.

Vi söker dig som har erfarenhet av kundservice eller försäljning, och som trivs i en roll där problemlösning är en del av vardagen. Har du dessutom ett intresse för teknik eller mekanik, är det en klar fördel. Du är van att jobba med datorer och har inga problem att lära dig nya system. Att du är lyhörd och alltid sätter kunden i fokus är en självklarhet.

Vad vi söker hos dig:
  • Förmåga att kommunicera tydligt och anpassa dig till olika situationer
  • God datavana och förmåga att hantera flera system samtidigt
  • Fordonsintresse
  • Ett genuint intresse för att hjälpa kunder att hitta rätt lösningar
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
Låter det här som din nästa utmaning?

Om du har frågor angående tjänsten kan du kontakta Heidrun Thorsteinsdottir, rekryterare på +45 22 346 657. Skicka in din ansökan så snart som möjligt, då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi ser fram emot att höra från dig!
Iveco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 oktober 2024 (56 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

IVECO, utvecklar, konstruerar, tillverkar och marknadsför ett brett spektrum av lätta, medeltunga och tunga yrkesfordon, entreprenadfordon, bussar för stads- och linjetrafik samt specialfordon för brandbekämpning, terränguppgifter, militär och civilförsvar.

IVECO har över 27 000 anställda och produktionsföretag i 11 länder över hela världen och tillämpar den senaste teknologin. Utöver Europa finns Iveco i Kina, Afrika, Australien, Oceanien och Latinamerika.

Omkring 5 000 försäljningskontor och serviceverkstäder i över 160 länder garanterar teknisk support överallt på jorden där en IVECO-lastbil är i arbete.