Hoppa till innehåll

Friluftsintresserad kock med timmar i barngrupp

Publiceringsdatum
03 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker dig som är friluftsintresserad kock som vill arbeta på en lite förskola och laga mat från grunden. Du trivs med eget ansvar för köket samt har intresse för utomhusmatlagning. Du har erfarenhet av att planera meny och laga mat för barn samt inköp till köket, egenkontroll och hygien i kök. Du är också intresserad av att arbeta i barngrupp tillsammans med våra pedagoger.

Du har ett öppet, tydligt men ödmjukt förhållningssätt till dina kollegor. Du är ansvarstagande, engagerad, trivs med att samarbeta och har lätt för att kommunicera med både barn och vuxna. Du möter barnen med värme, respekt och lyhördhet och du vill vara med och påverka och utveckla vår verksamhet och vårt arbete.

Du kommer att ansvara för samt tillaga lunch och till viss del mellanmål och frukost. Du kommer att ansvara för inköp till köket samt egenkontroll och städ av kök. Morgon och eftermiddag kommer du att arbeta i barngrupp utifrån hur schemat läggs och du kommer vara delaktig på våra skogsdagar. Vi är en liten förskola med 22 barn.

Hos oss har du har möjlighet till stor insyn och påverkan, beslutsgångarna är korta och du arbetar under stor tillit och ansvar. Vi är ett positivt, professionellt arbetslag med högt i tak och hög ambition.

Vi arbetar vi med Friluftsfrämjandets pedagogik I Ur och Skur. Den är utvecklad för att nå läroplanens mål genom utomhuspedagogik, friluftsliv, upplevelsebaserat lärande och ett medvetet ledarskap med hjälp av naturen året om.

Tjänsten är ett graviditetsvikariat på 1 år med tillträde 12 september

Semestertjänst.

Kollektivavtal genom arbetsgivarorganisationen FREMIA

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
05 augusti 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se