Hoppa till innehåll

Juniorkock sökes till GRYTVERKET på UMAMI EMPORIA

Publiceringsdatum
31 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

I maj förra året slog vi upp portarna till ett nytt koncept i foodcourten UMAMI på Emporia med inriktning på svensk och europeisk husmanskost och långkok.

Nu söker vi en juniorkock med något års erfarenhet som kan vara med oss och utveckla konceptet. Vi söker dig som tidigare har jobbat med svensk och europeisk husmanskost. Det är viktigt att du har en bra känsla för yrket, att du tycker om att jobba i ett team och att du känner engagemang och stolthet i yrket. Våra gäster kommer att se in i köket då vi har en öppen planlösning vilket gör att du tillsammans med hela teamet ska vara serviceinriktad och vara öppen för att prata med våra gäster.

Arbetsuppgifter: Vi förbereder en stor del av såser och grytor i vårt produktionskök. På plats i restaurangen tillagas dagens lunch och diverse maträtter såsom tex köttbullar, wienerschnitzel, lax samt servering av diverse grytor och olika maträtter. Även köksarbete såsom hacka, skära, skala. Förberedelse av mat. Städning, diskning samt plocka upp varor.

Vi vill att du har god kunskap inom hygien i restaurangkök.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
15 augusti 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se