Hoppa till innehåll

Löneadministratör till Forenede Care i Malmö

Publiceringsdatum
19 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du utbildad inom lön och vill ha ett arbete där du självständigt ansvarar för hela lönekedjan samtidigt som du samarbetar tätt ihop med ditt team i en förändringsresa?

Forenede Care är koncernen där vi bryr oss om varandra och där trivsel och engagemang är i fokus. För oss är det viktigt att ha kvar familjeföretagets anda trots att vi nu växt oss stora. Just nu är vår löneavdelning mitt i en spännande förändring och vi söker dig som vill bli en del av denna resa.

Din nya roll

Vi är ca 6 500 medarbetare och du kommer att ha ansvar för att göra löner fören del av dessa. Det är av stor vikt att man kan jobba som en del i teamet. Vi arbetar i HRM Software. Som en del av vårt team kommer du att vara involverad i hela lönekedjan och ha möjlighet att vara med och forma vårt nya arbetssätt. I vårt team arbetar 1 systemförvaltare, 5 lönespecialister, en löneassistent och lönechefen som du rapporterar till.

Exempel på dina arbetsuppgifter:

  • Självständigt ansvara för hela löneprocessen inklusive pensioner, försäkringar och förmåner
  • Utföra noggranna kontroller av sjukfrånvaro, semester, tjänstledighet och jämföra dessa i tidssystemet för att säkerställa korrekt rapportering.
  • Hantera sammanfallande semester.
  • Skicka statistik och hantera pensionsrelaterade ärenden.
  • Hantera semesterskulder, AGI, förskott, bruttolöneskulder och saknade konton eller kostnadsställe. Kommunicera och samarbeta vid behov med Kronofogden.
  • Samarbeta med HR-teamet i frågor kopplat till bland annat avtal, avtalsrörelser och lönerevisionsprocessen.

Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet inom lön där du självständigt har arbetat med hela kedjan. Har du arbetat i HRM/eller Quinyx tidigare är det starkt meriterande. Utöver detta kommer vi lägga stor vikt på dina personliga egenskaper där vi söker dig som är noggrann och initiativrik med en balans mellan detaljfokus och nyfikenhet. Du har en framåtdrivande attityd, vågar tänka utanför ramarna och har en förmåga att se till helheten.

Beskrivning av tjänsten

Vi söker just nu en kollegapå heltiden tillsvidareanställning med provanställning på sex månader.

Krav

  • Utbildning inom löneadministration

Vad får du av oss?

  • Personlig utveckling samt kompetensutveckling. Vi kompetensutvecklar oss för att tillsammans växa och nå företagets mål.
  • Trygghet och kollektivavtal. Du får en långsiktig och engagerad arbetsgivare som ser människor som sin viktigaste resurs.
  • Motion. Friskvårdsbidrag.

Om Forenede Care

Forenede Care är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med cirka 6 500 medarbetare.

Vi är det familjeägda företaget där människor får göra skillnad och samtidigt må bra och ha kul på jobbet. Vi har varit verksamma i Sverige sedan 1998 och vi vet att du som medarbetare är vår viktigaste resurs. Du ges därför goda utvecklingsmöjligheter så att du kan växa med oss.

På Forenede Care bryr vi oss om varandra med fokus på trivsel, engagemang och arbetsglädje. Vår värdegrund med värdeorden ansvar, engagemang och omtanke är en naturlig del av vårt arbete.

Vi arbetar för att alla människor ska få leva livet, hela livet och bedriver förutom äldreboenden verksamheter inom ASiH, palliativ vård, personlig assistans och hemsjukvård.

Vill du vara med och forma framtidens vård och omsorg och ingå i ett sammanhang som gör skillnad för människor, för samhälle och för vår framtid så kommer du känna dig hemma hos oss på Forenede Care.

Lön

Vi tillämpar individuell och marknadsanpassad lönesättning.

Sista ansökningsdag

2024-08-14

Kontaktperson

Christine Lindbäck, LönechefTelefonnummer:070-606 19 97

Anna Lindwall,Biträdande LönechefTelefonnummer:079-099 82 77

Du är efterlängtad - välkommen till oss!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
14 augusti 2024 (18 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se