Hoppa till innehåll

Juniora revisionskonsulter | Region Syd

Sista ansökningsdag
15 september 2024 (14 dagar kvar)
Publiceringsdatum
30 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du jobba på ett av Sveriges mest attraktiva företag som erbjuder en inkluderande kultur och personlig utveckling? Är du intresserad av att arbeta i en teamorienterad organisation där du får stöd och vägledning från erfarna kollegor? Starta din karriär som revisionskonsult hos oss på EY!


Vi söker nu revisionskonsulter till våra kontor i Region Syd och riktar oss mot dig som är nyutexaminerad ekonom eller motsvarande från universitet/högskola och även dig med ett eller ett par års relevant arbetslivserfarenhet.


Just nu söker vi revisionskonsulter till följande kontor i Region Syd:

Malmö, Lund, Helsingborg, Ängelholm, Halmstad, Kristianstad, Karlshamn och Karlskrona.



Din roll som revisionskonsult


Som revisionskonsult tillhör du vårt största affärsområde Assurance som idag består av cirka 2000 medarbetare runt om i landet. Du ingår i ett team med juniora och seniora kollegor som ger dig stöd och vägledning från dag ett. I rollen kommer du att tillbringa en stor del av din tid ute hos våra kunder vilket innebär att du får en värdefull inblick i en mängd olika branscher. Din uppgift består av att vara kundens ”detektiv” genom att identifiera och lösa komplexa revisionsfrågor, genomföra intervjuer med olika nyckelpersoner för att förstå de finansiella transaktionsflödena, utvärdera interna kontroller och ge förslag på förbättringar som kan utveckla deras processer. Med de utökade kraven på hållbarhetsrapportering är även detta ett område som kommer vara i fokus inom våra revisioner.


Vi eftersträvar en digital revision där dataanalys och AI är ledord. Som revisionskonsult får du bred kunskap om olika risker och nyckelfaktorer för ett företags framgång. Här kan du läsa mer om framtidens revision på EY.



Möjlighet att forma din karriär


På EY sätter vi medarbetarna i centrum där du får stor påverkan att forma din karriär utifrån egna intressen och mål – oavsett om det innebär ett branschfokus med specifika kunder eller att fördjupa dig inom vissa områden. Därutöver finns möjlighet att involvera dig i spännande projekt såsom volontärarbete på arbetstid, delta vid rekryteringsevent och engagera dig i vårt studentteam.



Kvalifikationer för tjänsten

  • Universitets-/högskoleexamen som ekonom eller motsvarande
  • Intresserad av finansiell revision och vill utvecklas i en roll som revisor
  • Är en teamplayer som är bra på att bygga goda relationer med både kollegor och kunder
  • Har ett kritiskt tänkande och analytiska färdigheter för att identifiera och lösa problem
  • Goda akademiska meriter, relevant arbetslivserfarenhet, utlandsstudier och/eller engagemang utanför studierna är meriterande



Vad EY erbjuder dig


  • Kontinuerligt lärande: Du utvecklar tankesätt och färdigheter som hjälper dig att navigera in i framtiden.
  • Framgång så som du definierar den: Vi ger dig verktygen och flexibiliteten, så att du kan göra skillnad på ditt sätt.
  • Transformativt ledarskap: Vi ger dig insikter, coachning och självförtroende för att bli den ledare som världen behöver.
  • Inkluderande kultur: Du kommer att accepteras för den du är och få möjlighet att använda din röst för att hjälpa andra att hitta sin.


Läs gärna mer om vad EY kan erbjuda dig på Karriärsidan, i sociala medier och på Karriärbloggen.



Vill du starta din karriär som revisor hos oss?


Då är du varmt välkommen att söka tjänsten. Skicka in din ansökan senast den 15e september, urval och intervjuer sker löpande. Vid frågor om rekryteringsprocessen, kontakta Julia Frejd på julia.frejd@se.ey.com.



Ansökningsprocessen består av följande steg:


  1. Fyll i ansökningsformuläret och välj det kontor du önskar arbeta på.
  2. För att din ansökan ska vara giltig behöver du ladda upp ditt CV, personliga brev samt betyg från universitet/högskola. I ditt personliga brev ser vi gärna att du motiverar varför du vill jobba inom revision på EY samt förtydligar vilket kontor du vill jobba på.
  3. När vi har mottagit din ansökan får du en inbjudan till våra spelbaserade färdighetstester.
  4. Om du går vidare till nästa steg bjuder vi in dig till vår Assessment day som innehåller ett revisionscase och personlig intervju. Nästa Assessment day är den 25 september på vårt kontor i Lund.


På EY främjar vi en inkluderande miljö och stöttar våra medarbetares olikheter. Med vårt fokus på mångfald uppmuntrar vi ansökningar från kandidater med olika bakgrunder. Om du är i behov av särskilt stöd eller anpassning under rekryteringsprocessen, vänligen kontakta vårt rekryteringsteam på recruitment@se.ey.com och låt oss veta hur vi kan stötta dig på bästa sätt. Läs mer här.



EY | Building a better working world


På EY arbetar vi varje dag för att uppfylla vårt syfte "Building a better working world" och skapa långsiktigt värde för våra kunder, medarbetare och samhället i stort.


Med stöd av data och teknik bygger vi förtroende på finansmarknader och hjälper våra kunder att växa och utvecklas.


Vi samarbetar inom våra tjänsteområden revision, redovisning, affärsrådgivning, skatt, strategi och transaktioner, så att vi kan ställa bättre frågor för att hitta nya svar på de komplexa utmaningar som världen står inför i dag.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
15 september 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se