Hoppa till innehåll

Personalchef

Publiceringsdatum
01 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om företaget

Emploid har fått det stora nöjet att bistå Näsets Läkargrupp i deras rekryteringsarbete! Näsets Läkargrupp startades 1994 av en grupp entusiastiska läkare och sjukgymnaster och är en privat hälsovärksamhet som arbetar på uppdrag av Region Skåne. Idag omsätter företaget drygt 160 miljoner och har ca 120 anställda.

Näsets Läkargrupp har två mottagningar i Höllviken, en i Skanör och en i Vellinge och är även ansvarig för BVC-verksamheten på Familjernas hus i Höllviken. Läkarna besöker regelbundet äldreboendena i Höllviken och Skanör. På mottagningarna finns distriktsläkare och utbildningsläkare, sjuksköterskor med olika kompetens, fysioterapeuter, psykologer, kurator, arbetsterapeut, dietist samt administrativ personal.

Om rollen

Näsets Läkargrupp söker en engagerad och erfaren personalchef som kommer att ingå i ledningsgruppen och ha ett övergripande ansvar för alla personalrelaterade frågor. Du kommer att vara ett direkt stöd till verksamhetens enhetschefer och spela en avgörande roll i att stödja verksamhetschefen i organisatoriska och strategiska frågor som rör personalen. Samarbete med ekonomichefen är också en viktig del av tjänsten.

Som personalchef förutsätts en hög närvaro ute på mottagningarna, där du kommer att bekanta dig med samtliga yrkesgrupper och bistå med din expertis inom allt från juridiska frågor till dagliga rutiner. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar bland annat:

- Kontinuerliga besök på samtliga mottagningar, medarbetarsamtal och arbete med strategiska förbättringsinsatser inom personalrelaterade frågor, exempelvis produktionseffektivitet

- Deltagande i interna möten med läkare, sjuksköterskor, sekreterare och övrig personal.

- Arbetsmiljöarbete och hantering av personalfrågor som rör schemaläggning, sjukfrånvaro, löner, föräldraledighet och sjukskrivningar m.m.

- Rekryterings-, anställnings- och uppsägningsprocesser

- Kris- och konflikthantering

- Bevakning av avtal samt planering av verksamheten i samarbete med ledningsgruppen

- Vid behov agera som tillförordnad verksamhetschef

Din arbetsplats kommer att vara belägen på en av mottagningarna i Höllviken, och du kommer att ha det strategiska ansvaret för personalhanteringen på samtliga mottagningar. Näsets Läkargrupp är en platt och flexibel organisation, vilket innebär att din roll kan anpassas över tid baserat på din kompetens och erfarenhet samt organisationens behov. Detta innebär även att jourtid på kvällar och helger kan förekomma.

Om dig

Näsets Läkargrupp söker en personalchef med ett dynamiskt ledarskap och starka kommunikativa färdigheter, som kan arbeta både strategiskt och operativt. Som personalchef kommer du att spela en central roll i att stödja och utveckla organisationen genom ditt ledarskap, som präglas av lyhördhet, närhet och en hög grad av empati.

Du kommer att hantera de olika av yrkesgrupperna inom verksamheten, och vi värdesätter din förmåga att lyssna, vara tålmodig och bygga långsiktiga relationer samtidigt som du ställer tydliga krav. För att trivas och lyckas i denna roll, ser vi gärna att du har erfarenhet av affärsnära och flexibla HR-roller där ditt arbete direkt påverkar verksamhetens resultat.

Genom god planering och prioritering av dina arbetsuppgifter och ansvarsområden, kommer du att bidra till att skapa en utvecklande och stimulerande arbetsmiljö för alla medarbetare.

Därutöver är det ett krav för tjänsten med:

- +10 års erfarenhet inom HR/personal/arbetsrätt

- Goda datorkunskaper

- Flytande svenska

- Körkort B

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Falsterbovägen, Höllviken

Omfattning: Heltid

Lön: Enligt överenskommelse

Bakgrundskontroll kommer genomföras på de kandidater som går vidare i processen.

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare Lina Johansson på lina.johansson@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Personalchef, HR, Verksamhetschef, Enhetschef, Vårdenhetschef, Malmö, Skanör, Höllviken, Vellinge, Rekrytering

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se