Hoppa till innehåll
El av Sol logotyp

Säljare till El av Sol i södra Sverige

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Marie Lindholm
Telefon
Ansök nu

El av Sol är experter på solceller och energilager! Vi projekterar och installerar kompletta solcellssystem och energilager för fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och lantbrukare så att de på ett smidigt, enkelt och professionellt sätt kan producera egen el. I egen regi projektutvecklar vi även större sol- och batteriparker tillsammans med markägare och investerare.

Vi erbjuder allt från planering och projektering till installation och driftsättning. Vårt stora kunnande, vår noggrannhet och vårt kundfokus har sett till att El av Sol Sverige AB är en ledande solenergiaktör i Sverige.

Vi söker nu en tekniskt kunnig och affärsmässig säljare i södra Sverige. 

Om rollen
Som vår säljare i södra Sverige kommer din uppgift bli att både skapa och underhålla långsiktiga kundrelationer inom våra kundsegment där du levererar tekniska lösningar och råd baserat på kundernas behov och vår produktportfölj.

Du kommer få ta över alla de befintliga affärsmöjligheter och relationer vi har i området då rekryteringen är en ersättningsrekrytering, så du kommer att få en fin grund för att kunna sälja redan från start. Självklart innebär din roll att ta ansvar för alla typer av nya leads i området. Du kommer även att undersöka fastigheters förutsättningar, flyga drönare, bolla olika tekniska lösningar med dina kollegor på vårt huvudkontor i Västerås.

Vi är flexibla gällande din placeringsort. Din arbetsplats kommer att bli på ett företagshotell eller co-working space någonstans runt Halmstad, Helsingborg, Lund eller Malmö. Du rapporterar till vår försäljningschef i Västerås.

Vem är det vi söker
Vi söker dig som kan solcellsbranschen och dess teknik och som tidigare arbetat i en säljande roll. 

Din personlighet är väldigt viktigt för oss. Du är nyfiken, vågar driva idéer och bolla olika konstruktiva och tekniska lösningar tillsammans med våra kunder. Ditt kunnande, din affärsmässighet och din ansvarskänsla bygger stort förtroende hos våra kunder och även hos dina kollegor Västerås. Du sitter inte fast i vare sig tanke eller handling och du trivs med att agera självständigt och se resultat av det du gör. För att lyckas med detta behöver du jobba strukturerat och målmedvetet och i samarbete med kollegerna i Västerås.

El av Sol erbjuder en omtänksam arbetsplats med många möjligheter till personlig och professionell utveckling samtidigt som du gör en meningsfull insats för både människor och miljö. Här litar vi på var och ens förmåga att samarbeta, utvecklas och ta ansvar för att de gemensamma målen nås, oavsett vilken uppgift eller roll de har.

Är du en person som gillar att göra ett riktigt bra arbete, leda dig själv, påverka hela företaget och vill arbeta med något meningsfullt och roligt, då är El av Sol platsen för dig.

Läs gärna mer om oss här https://www.elavsol.se

Din ansökan registrerar du på www.norenlindholm.se gärna så snart du kan, då urval och intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsterna besvaras gärna av Marie Lindholm hos Norén & Lindholm på 021-81 18 88. I alla N&L’s rekryteringsprocesser blir du testad. Både på ett logiskt och personligt plan. Med hjälp av tester genomför vi en objektiv rekryteringsprocess. Testerna tar ungefär 10-20 minuter vardera.

Välkommen till El av Sol!

El av Sol logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 september 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Norén & Lindholm grundades 2005 med drivkraften att vara det självklara valet när det kommer till kompetensförsörjning. Vi är ett konsultativt bolag som brinner för att sammanföra och utveckla människor och företag.