Hoppa till innehåll

DOFAB söker Fönstermontörer/Snickare i Malmö/Lund med erfarenhet

Publiceringsdatum
22 juli 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker Fönstermontörer/Snickare i Malmö/Lund med erfarenhet

DOFAB AB levererar högkvalitativa, ofta specialdesignade fönster och dörrar till kunder och projekt i hela landet. Vi går ett steg extra i allt vi gör – för Dig, för Ditt hus och för framtiden och framtiden är hållbart grön, DOFAB grön.

Vi tillverkar även entrépartier, skyltfönster, skjutpartier och vikpartier, allt i trä och alltid i kärnvirke. Vi är experter på lite för högt, lite för lågt, udda mått och runda former.

I många projekt inom Skåne så hjälper vi kunden med installationer och bistår samarbetspartners med installations-hjälp. Just nu känner vi av en expanderande marknad och vi behöver expandera vårt team.

Vi söker nu fler mångsidiga snickare/montörer som kan installera dörrar och fönster, men även har kunskaper och erfarenhet av kringjobb, som tex snickeri, mur/puts, måleri mm.

DOFAB levererar förstklassiga produkter med högsta kvalitet och så är även våra installationer och kringjobb. Våra kunder har högt ställda krav och det återspeglas i våra arbeten.


Om jobbet

Vad söker vi hos nya medarbetare:

Vi söker efter duktiga, erfarna hantverkare, gärna med flerårig/mångårig erfarenhet inom bygg, fönsterinstallationer, snickeri och byggservice.Gärna med både erfarenhet från renoveringsarbeten hos privatpersoner och från entreprenader. Våra kunder har högt ställda förväntningar och vi ställer därför höga krav på våra medarbetare, både i form av yrkesstolthet och noggrannhet – men även i personligheten, då det dagliga arbetet innebär mycket kontakt med både kunder och partners, så spelar Din ödmjukhet och sociala förmåga stor roll för oss.

Du skall vara självgående, noggrann och trivas att jobba både på egen hand och i team med kollegor, att jobba effektivt och planera eget arbete ser vi som en självklarhet, lika så att Du är lösningsorienterad och har ett öga för detaljer så att vårt slutresultat är av högsta kvalitet. Du blir vårt ansikte utåt och med rätt inställning så kan Du även skapa nya affärer med nya kunder som Du möter.

Arbetsuppgifter:

Alla förkommande moment i samband med fönster och dörr installationer. Vi jobbar ofta med special lösningar så ingen dag är den andra lik. Våra projekt är ofta både inspirerande och unika så arbetsuppgifterna blir där efter, men allt kretsar kring installationen av produkterna.

För att få en inblick, kika gärna på vår hemsida www.dofab.se


Vi söker Dig som har :

* Minst B körkort

*Goda kunskaper inom byggbranschen, praktisk erfarenhet gärna minst 3 år

*Språk – krav - Svenska flytande

meriterande – engelska, danska, polska

*Datorvana, excel, word outlook

Vi erbjuder :

Fast anställning/heltid med marknadsmässigt förmånlig lön, anställningsförsäkringar, bonussystem, företagshälsovård, friskvårdsbidrag men framför allt ett gäng glada och positiva medarbetare på ett expanderande bolag.

Så skicka ert CV och personligt brev så snart som möjligt eftersom urvalet sker löpande.

Sista ansökningsdag 25 augusti

Vi kommer göra ett löpande urval - så finns annonsen kvar så är den fortfarande sökbar!

Frågor om tjänsten besvaras av Fredrik Persson

För mer information om företaget och produkter gå in på www.dofab.se


Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
25 augusti 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se