Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
05 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vårt anställningserbjudande

Din Bil är en del av Porsche Holding Salzburg GmbH och ett helägt dotterbolag till Volkswagen AG. Vi erbjuder ett brett utbud av bilar från Volkswagen-koncernens olika varumärken och modeller, som Volkswagen personbilar, Volkswagen Transportbilar, ŠKODA, Seat, Cupra, Audi, Porsche samt biluthyrning via Europcar.

Vi har verksamhet i fyra regioner i Sverige: Stockholm, Göteborg, västra Skåne och Gävleborg-Dalarna. På Din Bil värdesätter vi samarbete, respekt och förståelse mellan våra medarbetare. Du får chansen att arbeta i ett modernt och framgångsrikt företag som sätter kunden i fokus och levererar högsta kvalitet och service.

Som anställd hos oss får du vara en del av ett engagerat team. Vi bryr oss om din trivsel och utveckling hos oss. Därför erbjuder vi bra anställningsvillkor som omfattar bland annat kollektivavtal via IF Metall, Ledarna och Unionen, attraktiv lön, försäkringar, tjänstepension. Du får också friskvårdsbidrag och företagshälsovård som främjar din hälsa och välbefinnande.

Är du passionerad för försäljning och har ett brinnande intresse för bilar, särskilt AUDI? Din Bil söker e en engagerad och driven säljare till vårt AUDI-team.

Vem är vår nästa kollega?

Vi söker en engagerad och resultatorienterad person med en fullständig gymnasieutbildning och erfarenhet av framgångsrik försäljning. Du bör ha en god ekonomisk förståelse, behärska Office-paketet och vara flytande i både svenska och engelska. Ett B-körkort (manuell växellåda) är ett krav och det är meriterande med relevant eftergymnasial utbildning eller erfarenhet av uppsökande försäljning.

Vi söker en kandidat som brinner för att leverera resultat och som har förmågan att hantera varierande arbetsuppgifter med skicklighet och effektivitet. Du kommer att behöva ha en stark affärsförståelse och finansiell medvetenhet för att kunna möta de utmaningar som uppstår. Att kunna organisera ditt arbete på ett självständigt sätt är en nyckel till framgång i rollen.

Vi söker dig som trivs i en social miljö och som har erfarenhet av att arbeta mot budgetmål och lönsamhetsansvar. Ta chansen att bli en del av vårt team och ta din karriär till nya höjder!

Vi ser gärna att du är motiverad av ny teknik och håller dig uppdaterad med den snabba utvecklingen inom branschen och Audi personbilar. Din personlighet kommer att vara en avgörande faktor i denna rekryteringsprocess.

Om du känner att du passar in på denna beskrivning, välkommen att ansöka via vår hemsida senast den 3 juli 2024. Vi genomför urval löpande, vilket innebär att positionen kan tillsättas före sista ansökningsdatum.

Innan anställning hos Din Bil Sverige genomförs en kontroll av CV, vitsord och vandelsprövning enligt den aktuella rekryteringsprocessen

VI SER FRAMEMOT ATT VÄLKOMNA DIG TILL VÅRT TEAM!

Din Bil Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 juli 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren