Hoppa till innehåll

Power Platform Architect

Publiceringsdatum
29 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om dig:

Vi letar efter dig som redan är etablerad inom liknande roller, med en robust erfarenhet inom Microsoft-utveckling och en djup förståelse för verksamheten. Du har sannolikt agerat som konsult tidigare och hanterat flera projekt samtidigt. Ledarrollen är naturlig för dig och du trivs både med teknisk projektledning och i dialogen med kunder. Flytande kommunikation på både svenska och engelska är du helt bekväm med.

För att ge dig bästa möjliga förutsättningar ser vi gärna att du:

  • Är bekväm med arkitekturen inom Power Platform Model Driven App och dess kringliggande komponenter
  • Har erfarenhet av datamodellering
  • Har koll på Azure-tekniker
  • Har bakgrund inom programmering inom Microsofts Tech Stack
  • Erfarenhet av Dynamics 365 Sales/Customer Service/Field Service är meriterande

En dag på Compagos kontor

I rollen som Power Platform Architect kommer du att leda tekniska strategier från vårt centralt belägna kontor i Malmö. Vår projektbaserade modell är uppskattad av både kollegor och kunder. Compagos kunder är alltifrån medelstora bolag till börsnoterade internationella koncerner.

Du kommer ha en nyckelroll som kombinerar teknisk expertis med strategiskt tänkande. Som arkitekt kommer du att översätta kundbehov till praktiska lösningar, identifiera möjligheter och presentera vägar framåt. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med kollegor och kunder, från koncept till implementering. Din roll innebär även coachning av teamet och utveckling av arbetsrutiner och riktlinjer.

Hur vi ser på livet

Compagos kompetens är både bred och djup och det är till stor del vår främsta styrka. Vårt självförtroende är stort och bygger på den samlade erfarenheten och enorma kunskapsbanken som våra medarbetare har.

För oss är trygghet en grundläggande värdegrund. Det handlar om att skapa en balanserad tillvaro för dig, som sträcker sig bortom en stabil månadslön. På Compago värdesätter vi gemenskap, mångfald och öppenhet. Här, utöver det professionella, finns även stort utrymme för skratt och en och annan ordvits för att krydda till tillvaron.

Ansökan och frågor

Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Hanna Levin på rekrytering@compago.se. Enligt GDPR tar vi inte emot ansökningar via mejl utan de sker enbart via den här annonsen. Du kan läsa mer om vår integritetspolicy här

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
15 november 2024 (150 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se