Hoppa till innehåll

Fullstack-utvecklare

Publiceringsdatum
11 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om dig

Vi tänker att du är en erfaren konsult som motiveras av att arbeta i olika typer av projekt och brinner för att leverera verksamhetsnära lösningar. Att ta en coachande roll faller sig förmodligen rätt naturligt för dig och en bra dag på jobbet är när du får dela med dig av din kunskap och samtidigt lära av dina kollegor.

Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet av:

  • .Net-utveckling i C#
  • Frontend-utveckling med ramverk som React, Angular eller Vue
  • Erfarenhet av Azure är meriterande

Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.

En dag påCompagos kontor

Som Fullstack-Utvecklare hos oss kommer du att arbeta i projektform från vårt trevliga kontor i centrala Malmö. Denna arbetsmodell uppskattas av både våra kunder och kollegor. Compagos kunder är alltifrån medelstora företag till börsnoterade internationella koncerner.

Du kommer att samarbeta med kunniga och engagerade kollegor i olika projekt med varierande omfattning. Rollen erbjuder dig många möjligheter att ha olika ansvarsområden inom projekten, vilket främjar din kontinuerliga professionella utveckling och lärande av nya tekniker.

Hur vi ser på livet

Compagos kompetens är både bred och djup och det är till stor del vår främsta styrka. Vårt självförtroende är stort och bygger på den samlade erfarenheten och enorma kunskapsbanken som våra medarbetare har.

För oss är trygghet en grundläggande värdegrund. Det handlar inte bara om en fast månadslön, utan också om att skapa utrymme för dig att växa både professionellt och personligt.På Compago värdesätter vi gemenskap, mångfald och öppenhet. Här, utöver det professionella, finns även stort utrymme för skratt och en och annan ordvits för att krydda till tillvaron.

Så välkommen, känn dig trygg som en katt i en solfläck och låt oss göra ditt jobbliv så glatt att du kommer skratta högt även på måndagar!

Ansökan och frågor

Har du frågor eller funderingar får du gärna höra av dig till Hanna Levin på rekrytering@compago.se. Enligt GDPR tar vi inte emot ansökningar via mejl utan de sker enbart via den här annonsen. Du kan läsa mer om vår integritetspolicy här

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se