Hoppa till innehåll

Konditoribiträde - Montera & dekorera tårtor

Publiceringsdatum
14 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

KONDITORIBITRÄDE SÖKES!

Nu söker vi dig som vill arbeta hos oss på Cocodrip i Malmö.

Vi erbjuder ett omväxlande arbete där du både står i kassan och servar kunder som vårat ansikte utåt men även jobbar i köket med diverse konditorisysslor så som montera tårtor, dekorera tårtor, vispa, diska m.m.

Denna tjänst kräver inga särskilda betyg utan all utbildning sker på plats. Det är meriterande ifall du redan har kunskap inom bak världen och har tidigare arbetat med att montera och baka tårtor. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du behöver vara glad och social och ha ”lätt att ta folk”. Du behöver också vara stresstålig och kunna ställa om och prioritera vad som ska göras då kundtillströmningen ökar. Tycker du om när det händer saker och du får jobba i ett högt tempo kommer du säkerligen trivas hos oss.

Tillträde: omgående eller så fort som möjligt. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning, endast sommarjobb är ej aktuellt.

Intervjuer sker löpande och rekrytering sker direkt då rätt person hittas. Skicka därför din ansökan så fort som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Hoppas vi hörs.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (43 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se