Hoppa till innehåll

Receptionist

Sista ansökningsdag
12 september 2024 (11 dagar kvar)
Publiceringsdatum
13 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vår receptionist kommer gå i pension, därför söker vi nu dig som är receptionist och har erfarenhet av tandvård. Gärna med erfarenhet i journalsystemet Denthub samt Carita. Rollen innebär främst att vara receptionist och ta hand om den dagliga driften och bemanna receptionen. Du är organiserad och kan hålla många bollar i luften samtidigt.

Arbetet som receptionist ställer höga krav på service känsla, noggrannhet samt ett gott humör och ha en stark PASSION för att hjälpa varandra inom labbet.

I rollen som receptionist ingår varierande arbetsuppgifter inom service, kontor, ordning på labbet och administration förekommer, ta emot och välkomna besökare och allt annat som kan ingå på ett laboratorium.

Vi söker dig som tycker om att arbeta självständigt och initiativtagande i en social miljö. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du arbetar bra tillsammans med andra människor och kan kommunicerar samt vara lyhörd. Vidare är du bra på att organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt.

De krav som gäller för denna tjänst är att du besitter goda kunskaper i svenska i tal och skrift samt grundläggande datakunskap. Du måste vara tillgänglig för att kunna arbeta de utsatta arbetstiderna (8–17). Har du tidigare arbetat i en roll som receptionist är detta meriterande för tjänsten.

Passar beskrivningen in på dig? Söktjänsten redan idag då urval och intervjuer sker löpande, tillträde oktober.

Hos oss på Cervident får du ett meningsfullt arbete där du kan göra skillnaden.

Vi lägger stor vikt vid en god introduktion. Hör gärna av dig om du har frågor eller vill komma och se hur vi har det!




Om oss

Vi erbjuder ett komplett utbud av tandtekniska tjänster. Detta med en mycket hög servicegrad och till humana priser. Vi strävar efter att ha all tillverkning under samma tak och i egen regi.

Cervident grundades 1979 och då som ett nishlabb. Med visionen att bli det självklara valet för samtliga företag i behov utav en helhets leverantör. Vi har sedan start expanderat i rask fart med massvis utav nya kunder och nya områden.


Vi tar emot ansökningar med innehållande CV samt ett personligt brev via mail.

www.cervident.se

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
12 september 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se