Hoppa till innehåll

IT-projektledare till Castra syd

Publiceringsdatum
28 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Castra fortsätter att växa, och nu söker vi en erfaren projektledare! Är du eller någon du känner sugen på en ny utmaning? Castra är bolaget för dig som vill ta nästa steg i karriären. Hos oss får du intressanta uppdrag och stora möjligheter att påverka det som är viktigast för dig – oavsett om det gäller arbetstid, arbetsuppgifter, lön, utbildning, delägarskap eller något annat. De senaste månaderna har vi i snitt anställt en ny kollega varje vecka, och behovet kvarstår! Nu söker vi dig som vill arbeta som projektledare.

Arbetsuppgifter

I rollen som konsult kommer du att leda projekt hos våra kunder. Castra erbjuder en möjlighet att arbeta i omväxlande och utmanande uppdrag inom olika branscher. Våra kunder är världsledande inom sina områden, och som IT-projektledare blir du en väsentlig del av deras utveckling.

Du hjälper våra kunder att lösa deras utmaningar samtidigt som du utvecklas genom att använda nya metodiker och verktyg. För dig som vill ligga i framkant erbjuder vi utbildningar och certifieringar.

Exempel på projekt kan vara att leda agila utvecklingsprojekt, implementationer, utrullningar eller migreringar av olika lösningar och plattformar, analys och effektivisering av IT-processer samt uppbyggnad av projektkontor.

Erfarenhet

För att lyckas i rollen som IT-projektledare hos Castra bör du ha en förmåga att förstå och konkretisera kundens behov. Vi värdesätter ditt engagemang och din vilja att utvecklas tillsammans med oss. För att trivas i rollen identifierar du dig med följande egenskaper:

  • Du är en skicklig kommunikatör som uttrycker dig väl i tal och skrift gentemot olika delar av en organisation.
  • Du är självgående och initiativtagande, med förmåga att motivera och engagera andra.
  • Du är strukturerad och har förmåga att både bryta ner arbete i mindre delar och se helheten genom detaljerna.
  • Du har en affärsmässig och kundorienterad attityd samt förmåga att snabbt ta till dig ny information och omvandla den till kreativa lösningar.
Våra önskemål:
  • Minst 5 års erfarenhet av projektledning inom IT och/eller telekom.
  • Erfarenhet av minst en av följande metodiker: PRINCE2, PPS, PROPS, XLPM, Scrum eller Kanban.
  • Flytande svenska och engelska i både tal och skrift. Beroende på uppdrag kan säkerhetsprövningar krävas.
Varför ska du välja oss?

Hos oss på Castra är du som konsult vår mest värdefulla resurs. Vi tror på att skapa de bästa förutsättningarna för dig, så att du kan göra ett riktigt bra jobb. Vi erbjuder dig möjlighet att själv styra över din tid, lön och din utveckling. Vi erbjuder intressanta uppdrag och valmöjligheter, så att du kan arbeta med det du tycker är roligast på det sätt som passar dig. Du erbjuds också möjlighet till delägarskap och blir en nyckelspelare i vår organisation. Hör av dig så berättar vi mer!

Om Castra

Castra är ett konsultföretag som erbjuder seniora konsulter inom verksamhetsutveckling och IT. Våra konsulter är experter på att strategiskt planera, leda och genomföra utveckling av IT som stöd för verksamheten. Castra är organiserat i starkt nischade dotterbolag där anställda erbjuds delägande, stort personligt utrymme och kompetensutveckling. Vi sticker ut kompetensmässigt och kan därför erbjuda en effektgaranti på våra leveranser. Castra är ett entreprenörsdrivet företag med korta beslutsvägar, ägt gemensamt av personalen.

Vi har kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö, Linköping, Jönköping och Sundsvall, samt flera ramavtal inom offentlig sektor.

Mer information om Castra-koncernen hittar du på vår hemsida www.castra.se.

Har vi lyckats väcka din nyfikenhet?

Sök direkt via länken eller kontakta john.lindroth@castra.se, telefon 073-507 9009. Eller Tobias Lindberg tobias.lindberg@castra.se, telefon 073-545 89 42

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
14 november 2024 (143 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se