Hoppa till innehåll

Undersköterska Timanställning

Publiceringsdatum
24 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om oss

Vi söker en ny medarbetare för timanställning. Vill du vara med i vårt team? Vi är ett trevligt gäng med god gemenskap och nära samarbete mellan alla yrkesgrupper. Capio Privat Malmö Stortorget är en privat läkarmottagning belägen i ljusa fina lokaler. Vi finns centralt i Malmö med närhet till buss, tågstation, restauranger och affärer. Vi arbetar mot försäkringsbolag och deras kunder som har privata sjukvårdsförsäkringar. Hos oss tar vi också emot kunder som behöver olika sorters intyg, hälsokontroller och vaccinationer. På mottagningen finns bland annat specialister i allmänmedicin, men även specialister inom ÖNH och reumatologi.

Vi är idag cirka 13 medarbetare som jobbar i varierande utsträckning.

Din roll

Vi söker en undersköterska för sedvanliga mottagningsuppgifter. Du kommer att alternera framför allt arbeta på laboratoriet med provtagning, även med kontroller så som bltr, EKG, syn och hörsel.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder en engagerande och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vi är en lärande organisation som arbetar utifrån tydliga mål där service och kvalitet prioriteras.

Om dig

Du är utbildad undersköterska och har fått ditt bevis på skyddad yrkestitel från socialstyrelsen, alternativt biomedicinsk analytiker.

Du har minst 1 års erfarenhet av att ta venösa blodprover.

Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, både med patienter och med kollegor, samt ett professionellt förhållningssätt. Att vara lösningsfokuserad och att alltid arbeta för att ge ett gott bemötande är en självklarhet för dig. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Publicerat: 2024-07-24

Sista ansökningsdag: 2024-08-15

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
15 augusti 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se