Hoppa till innehåll

Arbetsterapeut *deltid*

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om oss

På Capio Vårdcentral Malmö Västra Hamnen har vi tillsammans skapat en stark och kompetent personalgrupp med många års erfarenhet av primärvård, alla samlade under samma tak. Vi är ett härligt gäng på ca 45 medarbetare med olika professioner, distriktssköterskor, barnmorskor, barnsjuksköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, psykologer, fysioterapeuter, allmänspecialister, ST-läkare, medicinska sekreterare och administratörer som tillsammans gör skillnad för våra patienter - idag och genom hela livet.

Vårdcentralen ligger i vackra västra hamnen, ett stenkast från vattnet och nära allmänna kommunikationer.

Din roll

Hos oss får du möjlighet att påverka och bygga uppdin egen patientmottagning!Du planerar och genomförundersökningar, bedömningar av funktions och aktivitetsförmåga, du genomförbehandlingar av patienter och sköterutprovning och förskrivning av hjälpmedel.

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig en positiv och utvecklande arbetsplats med tydligt patientfokus. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Dessutom erbjuder vi även följande:

• Kollektivavtal

• Närvarande chef

• Kompetensutveckling, både internt och externt

• Nätverk inom ditt område

• Friskvårdsbidrag

• Frukost varje dag

• En inkluderande arbetsplats där vi lär av varandra

Om dig

Tjänsten hos oss passar dig som är legitimerad arbetsterapeut och är trygg både i person och i din profession samt har ett flexibelt, patientfokuserat arbetssätt med en god empatisk förmåga.

Det är meriterande om du har arbetat på vårdcentral tidigare, men det viktigaste för oss är att du har rätt inställning. Du värnar om att hålla hög kvalitet i ditt arbete – alltid med ett helhetstänk och med patienten i fokus. Vi värdesätter laganda och förmåga att ta initiativ. Som person är du tydlig och förtroendeingivande samt har god förmåga att strukturera och prioritera.

Publicerat: 2024-07-08

Sista ansökningsdag:2024-08-10

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
10 augusti 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se