Hoppa till innehåll

Intresseanmälan för uppdrag inom lager - Malmö

Publiceringsdatum
17 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Har du tidigare erfarenhet av arbete inom lager eller är ny inom branschen och är nyfiken på nya arbetsmöjligheter inom området?

Vi på Boxflowsöker ständigt nya medarbetare för våra kunders räkning i malmöområdet. I rollen som konsult arbetar du ute hos våra kunder med arbetsuppgifter som truckkörning, orderplock och sortering av gods.Arbetstider kan komma att variera men är framförallt dagtid förlagt måndag till fredag. Uppdragen kan komma att variera i omfattning och därför ber vi dig gärna specificera vad du söker i din intresseanmälan.

Observera att detta endast är en intresseanmälan för eventuella framtida uppdrag.

Arbetsuppgifter

Våra uppdrag kan variera gällande arbetsuppgifter men vanligt förekommande kompetenser vi söker är;

  • Truckförare (motvikt, skjutstativ, höglyftande plocktruck)
  • Terminalarbetare (paketsortering, lastning/lossning)
  • Orderplockare (E-handel & större gods, pick by voice)
  • Containerlossare

Profil & bakgrund

För att trivas i rollen som ambulerande konsult är du flexibel och driven i ditt arbete. Du trivs med en varierande vardag där du arbetar både självständigt såväl med dina kollegor. Truckkort är ett vanligt förekommande krav hos våra kunder och har du tillgång till egen bil är detta meriterande.

Vanligt förekommande krav

  • Truckkort A1-A4, B1-B4 + D1

Observera återigen att detta endast är en intresseanmälan och vi kommer att kontakta dig vid eventuella aktuella uppdrag.

Vi tar inte mot ansökningar via e-post eller telefon.

Om Boxflow

Boxflow grundades 2018 och har verksamhet i Halmstad, Göteborg, Stockholm, Västerås Helsingborg, Malmö,Kristianstad,Perstorp ochBorås. Boxflow erbjuder tjänster inom Tredjepartslogistik, Consulting inom logistik samt uthyrning av personal inom logistik och industri. Boxflow har haft en stadig tillväxt sedan start och beräknas omsätta över 400 miljoner 2024 med fler än 1100 anställda

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se