Hoppa till innehåll

Senior Supply Planner

Sista ansökningsdag
08 september 2024 (7 dagar kvar)
Publiceringsdatum
13 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Trivs du som bäst i en miljö med stark gemenskap och stöttning, där du får möjlighet att utvecklas och ta ansvar? Det gör vi också! Nu letar vi efter vår nya kollega som är en erfaren och driven Supply Planner.

Om tjänsten

Bioglan växer för fullt och vi har en spännande tid framför oss där vi bland annat utvidgar produktionskapaciteten med nya produktionslinjer. Som Senior Supply Planner hos oss får du en nyckelroll i vår supply chain där du ansvarar för att balansera hög kundservice med en effektiv produktionsplan och optimerade lagernivåer. Du kommer att arbeta nära både interna och externa intressenter för att säkerställa att våra processer inte bara är effektiva, utan också hållbara och anpassade för framtidens utmaningar. Du förväntas driva på utvecklingen inom planeringsprocesserna och har erfarenhet av hur en effektiv supply chain fungerar. Organisatoriskt kommer du att tillhöra logistikavdelningen (LO) med nära koppling till övriga delar av organisationen.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av:

  • Ansvara för den operativa kundkontakten och skapa, bekräfta, och kommunicera kundorders.

  • Löpande begära in kundprognoser för att säkerställa rätt kapacitet i fabriken samt beställa råvaror och förpackningsmaterial.

  • Driva och utveckla planeringsarbetet, samt delta i nya och befintliga projekt.

  • Optimering och utveckling av arbetsprocesser inom planeringsgruppen.

  • Kommunikation och samarbete med övriga avdelningar på Bioglan.

  • Planering och optimering av flöden för att säkerställa kostnadseffektivitet och hög leveranssäkerhet.

  • Samordning med leverantörer och interna team för att säkerställa att våra behov möts i tid.

  • Utveckling och implementering av förbättringar i vår supply chain för att möta förändrade marknadsbehov.

  • Ledning av och deltagande i projekt som syftar till att förbättra våra processer och system.

  • Analys av nyckeltal och data för att kontinuerligt förbättra vår effektivitet och kvalitet.

Din profil

Som Senior Supply Planner hos oss är du en kommunikativ lagspelare som har förmågan att bygga starka relationer både internt och externt. Du har erfarenhet av att driva förbättringsprojekt, coacha juniora kollegor och hantera komplexa leveranskedjeutmaningar med ansvar och engagemang. Din strategiska förmåga att använda data för att fatta beslut och lösa problem, kombinerat med ett analytiskt och nytänkande sätt, gör dig till en ovärderlig tillgång i vårt team. Du är självgående, tar initiativ och har beslutsamheten att driva projekt framåt med fokus på resultat. Med ditt strukturerade och noggranna arbetssätt kan du effektivt hantera flera parallella processer, prioritera rätt och hålla deadlines. Vi uppskattar din positiva inställning, din integritet och din expertkunskap som gör dig till en serviceinriktad och prestigelös kollega. Vidare uppskattar du en arbetsplats där sammanhållning och gemenskap står i centrum.

Utöver detta ser vi att du har:

  • Akademisk examen inom logistik, supply chain management eller liknande.

  • Minst 5 års erfarenhet av arbete som Supply Planner, gärna inom läkemedels- eller tillverkningsindustrin.

  • Goda kunskaper i Excel och erfarenhet av att arbeta i affärssystem.

  • Erfarenhet av att leda förbättringsprojekt och förändringsarbete.

  • Goda kunskaper i både svenska och engelska, i tal och skrift.

  • Erfarenhet av arbete enligt GMP är meriterande.

Vi erbjuder

På Bioglan erbjuder vi en arbetsplats där gemenskap och stöttning står i centrum. Vi strävar efter att bygga starka relationer så att du känner dig som en del av vårt team. Här finns alltid möjligheter att skapa minnen tillsammans oavsett om det är under arbetsdagen, under en avkopplande fikapaus eller vid roliga aktiviteter utanför arbetstid.

Vi värdesätter din utveckling och erbjuder dig inte bara ett jobb, utan också en plattform för att växa och utvecklas i din karriär. Vår öppna och positiva arbetsmiljö präglas av god kommunikation, respekt och stödjande kollegor, vilket gör Bioglan till en arbetsplats där du kan trivas. Hos oss är din arbetsglädje och ditt välbefinnande lika viktigt som ditt professionella engagemang, och vi är stolta över att kunna erbjuda en varm atmosfär där du kan vara dig själv.

  • Centralt läge i Malmö hamn med gratis parkering,

  • Förmånspaket inklusive friskvårdsbidrag, gratis frukost och frukt dagligen och möjlighet till förmånscykel,

  • Flexibel arbetstid,

  • Ledighet röda dagar, kortare arbetsdag dag före röd dag samt ledighet dagarna mellan jul och nyår,

  • Kontinuerlig kompetensutveckling

 

Praktiskt

Tillsvidareanställning på heltid
Tillträde enligt överenskommelse
Placerad i Malmö - ej hybrid
Anställningen omfattas av kollektivavtal

Ansökan

Vi hanterar ansökningar löpande då vi avser tillsätta tjänsten snarast möjligt, vänta därför inte med att söka.

För mer information om företaget och tjänsten - kontakta Jimmy Svensson (Logistics Manager) på jimmy.svensson@bioglan.se eller 040-28 75 53.

Om oss

Bioglan AB utvecklar, tillverkar och marknadsför läkemedel, medicintekniska produkter, kosttillskott och kosmetika som varje dag hjälper människor över hela världen. I Malmö tillverkas produkter för topikal användning i form av krämer, salvor och geler. Bioglan AB ingår i den spanska läkemedelskoncernen Reig Jofré Group. Kvalitetssystemet följer GMP (Good Manufacturing Practice) och ISO 13485. På Bioglan värderar vi modiga och nyfikna medarbetare som strävar efter att med hög kvalité både utveckla sig själv och vår organisation. Vi värdesätter en positiv och nyfiken inställning och ett professionellt och kompetensbaserat arbetssätt.

Bioglan AB har strax över 100 medarbetare som definieras av en stor mångfald, med hänsyn till ålder, nationalitet och utbildning, vid anläggningen i Malmö. Organisationen är ansluten till IKEM-förbunden. 

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
08 september 2024 (7 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se