Hoppa till innehåll

Bussförare till skola och beställning i Malmö

Publiceringsdatum
Idag
Antal tjänster
5
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du ha det tryggt och inrutat eller vill du ha inslag av äventyr och se världen? Är du mer lagd åt det senare vill vi att du läser vidare och söker jobb hos oss!

Vart är du på väg? Låt oss göra resan tillsammans!

Om oss

Koncernen Mekka Traffic Group är en av de största aktörerna inom den svenska kollektivtrafiken. Vi bedriver busstrafik och spårburen trafik inom upphandlad kollektivtrafik samt skoltrafik och kommersiell linje- och beställningstrafik med buss. I vår verksamhet ryms även all typ av fordonsservice för tunga nyttofordon. Koncernen är etablerad på ett 30-tal orter runt om i Sverige, har drygt 2000 medarbetare och omsätter ca 2,1 mdkr.

Bergkvarabuss, en del av Mekka Traffic Group, är en av landets största leverantörer inom beställnings- och chartertrafik. Vårt viktigaste uppdrag är att, tillsammans med våra trafikhuvudmän och beställare, bedriva en säker, trygg och pålitlig busstrafik. En del av beställningstrafiken består av offentligt upphandlade avtal, där avrop sker för varje resa. Den andra delen är helt kommersiell och där styrs efterfrågan av företag och privatpersoner. Att resa med buss är klimatsmart och innebär en väsentligt lägre miljöpåverkan än andra sätt att resa.

Bergkvarabuss trafikerar idag avtalet i Malmö stad och region och vi söker nu fler duktiga och positiva bussförare! 

Om jobbet

Att köra buss är ett roligt och flexibelt jobb för dig som trivs med kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du barn, ungdomar och vuxna som alla har olika önskemål med sin resa. Som bussförare är det en självklarhet att du framför bussen med säkerhet och precision. I lika hög grad är du även företagets ansikte utåt, med ett positivt och lojalt uppträdande med ambitionen att alltid ge våra resenärer bästa service och en trevlig och säker färdupplevelse.

Som skolbussförare möter du framtidens medborgare där du bidrar med säkra och trygga transporter mellan skolan och hemmet. Detta gör du tillsammans med dina kollegor och skapar en trygghet, inte bara för barnen utan också för föräldrar och skola.

Förutom skoltrafiken kommer tjänsten även att bestå av beställningstrafik. Beställningstrafiken kan vara olika typer av uppdrag och varierar i omfattning. Inom beställningstrafiken är det viktigt att se resenärernas behov och ge dem den bästa upplevelsen.

Om dig

För att trivas och göra ett bra jobb har du:

- utbildning (D-kort och YKB)

- mycket god körförmåga

- god förmåga att uttrycka dig på svenska

Då föraryrket i första hand är ett serviceyrke är din förmåga till gott bemötande samt att kunna anpassa dig till till olika individer och situationer avgörande. Du prioriterar kundnöjdhet och visar genuint intresse för kunder och deras frågeställningar samt hjälper till att lösa deras problem - även innan de ombeds göra det av kunden. Du sätter en ära i att representera bolaget och vara vårt ansikte utåt.

Att vara flexibel är ytterligare en god egenskap du besitter. Du förhåller dig entusiastisk och positiv även i utmanande situationer och kan snabbt ställa om vid förändringar och anpassa dig till nya omständigheter. 

Intervjuer och urval sker löpande, välkommen med din ansökan redan idag! 

Provanställning tillämpas.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
25 augusti 2024 (38 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se