Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Studenter sökes för lättare lagerarbete på Skånemejerier!

Publiceringsdatum
02 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du student och på jakt efter ett varierande extrajobb med omgående start? Då har vi kanske jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Skånemejerier är det ledande mejeriföretaget i södra Sverige, en utmanare nationellt och dessutom en del av världens största mejerikoncern Lactalis.

Till deras förråd söker vi dig som vill ha ett extrajobb vid sidan av dina studier. Du kommer arbeta med att göra inköp till lagret, orderhantering, hålla koll på lagersaldon, ta hand om orders när de kommer till Skånemejerier och andra lättare arbetsuppgifter inom lager. Arbetstiden är 07.00-15.30 och du kommer dels täcka upp vid ledighet och sjukfrånvaro men också vid eventuella arbetstoppar, du behöver ha möjlighet att arbeta ca 2 dagar i veckan och mer under sommaren. Tjänsten förväntas starta så fort vi hittar rätt kandidat med mål att tillsättning ska ske under juli månad.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting och uthyrd till Skånemejerier.

Skånemejerier arbetar för en säker, god och drogfri arbetsmiljö. Slutkandidater till tjänsten kommer därför att bli ombedda att presentera ett utdrag ur belastningsregistret, genomföra ett drogtest samt i förekommande fall erbjudas hälsoundersökning på vår Företagshälsovård. Som en del i vårt förebyggande arbete så genomför Skånemejerier kontinuerligt slumpvisa alkohol och drogtester.

Detta söker vi:

Vi tror att du som söker tjänsten har erfarenhet av lagerarbete och/eller erfarenhet från godsmottagning.

Som person är du:
- Noggrann
- Har bra ordningssinne
- God datorvana
- En lagspelare

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du studerar på högskola/komvux/universitet alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning.

Sökord: Lagermedarbetare, Godmottagning, Extrajobb

Sökord: Lagermedarbetare, Godmottagning, Extrajobb
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com