Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Studenter sökes för Labbassistent hos Skånemejerier!

Ansök nu
Är du en engagerad student intresserad av områden som biologi, kemi eller livsmedelstillverkning? Trivs du i labbmiljö och vill utforska ett extrajobb som kan leda till heltidsarbete på sommaren? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Vi söker en dedikerad laboratorieassistent för att bli en värdefull del av vårt dynamiska team. I rollen som laboratorieassistent kommer du att fokusera på mikrobiologiska och delvis kemiska arbetsuppgifter.

Vi letar just nu efter studerande kandidater som kan arbeta 16 timmar per vecka under terminerna, med en vardag och en helgdag. Dessutom finns det utmärkta möjligheter att växla upp och arbeta upp mot heltid under sommarperiod och andra lov. Arbetspassen varierar mellan 06:00-14:00, 06:00-18:00, 09:00-17:00 samt 17.45-06.15. Tjänsten är baserad i Fosie, Malmö. För den som strävar efter yrkesutveckling inom branschen finns det gott om möjligheter att växa inom både rollen och bolaget.

För att vara aktuell för tjänsten ser vi gärna att du kan starta i augusti och att du har minst två år kvar på dina studier. I rollen som labbassistent kommer man få ansvara över flera olika stationer i labbet, och därav krävs en längre upplärningsperiod.

Dina dagliga aktiviteter kommer att omfatta:

* Utförande av bakteriologiska provtagningar och odlingar
* Mätning av pH-halt
* Provtagning och analys av fetthalter och protein
* Sensoriska provningar och utvärdering av mejeriprodukter
* Noggrann dokumentation av arbetsprocesser
* Samarbete och kommunikation med olika avdelningar inom företaget

Detta söker vi:

För att passa in i denna roll ser vi gärna att du uppfyller följande kvalifikationer:

* Du är för närvarande student med minst 2 år kvar av dina studier
* Du har ett påtagligt intresse inom områden som biologi, kemi eller livsmedelstillverkning
* Du är flexibel och kan ställa upp att jobba vid kort varsel, samt heltid under lov och sommar
* Noggrannhet, samarbetsvilja och ansvarskänsla är viktiga egenskaper
* En förkärlek för mejeriprodukter, då sensoriska bedömningar ingår i arbetet

Välkommen med din ansökan och ta chansen att vara en del av vårt team som laboratorieassistent hos Skånemejerier! Vi jobbar med urvalet löpande, så ansök redan idag!

Sökord: Labboratiore, Labbassistent, Livsmedel, Provtagning, Kemi

Sökord: Labboratiore, Labbassistent, Livsmedel, Provtagning, Kemi
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 augusti 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com