Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Studenter sökes för extrajobb på terminal till Höst!

Publiceringsdatum
09 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Just nu söker vi efter studenter som är ute efter ett spännande extrajobb till höst och fortsatt under terminerna. Vi samarbetar med flertal stora kunder i Malmö, så hos oss är dina möjligheter stora.

Information om uppdraget:

Hos våra kunder finns väldigt varierade arbetsuppgifter. Arbetsuppgifterna kan vara av- och pålastning av paket från lastbilar samt sortering av paket. Dina arbetsuppgifter kan även bestå utav truckkörning på terminalen. Här får du chans till att testa på flertal olika spännande arbetsuppgifter och i ett högt tempo.

Arbetstiderna varierar, då våra kunders terminaler har öppet hela dygnet. För denna tjänst är det viktigt att du är flexibel och kan arbeta olika arbetstider beroende på hur behovet ser ut hos vår kund. Det kommer finnas möjlighet att arbeta både dag, kväll och natt. I detta uppdrag har du möjlighet att påverka dagarna du vill jobba, då du själv lägger din tillgänglighet i vårt system för att kunna kombinera dina studier eller annan huvudsaklig syssla. Du förväntas kunna arbeta 3 pass i veckan för att vara aktuell för en tjänst på detta uppdrag.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av oss på StudentConsulting men arbetar hos våra kunder.

Tjänsten förväntas att starta i slutet på september.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är student eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. Vi ser gärna att du har minst 1 år kvar på dina studier och ser långsiktigt på detta extrajobb. Som person är du flexibel, positiv och arbetsvillig. Då arbetat periodvis kan vara tungt och fysiskt krävande ser vi gärna att du har god fysisk och inte är rädd för att ta i när det behövs. Har du tidigare erfarenhet av terminalarbete- och/eller truckkörning är det meriterande. För tjänsten är det krav på att du behärskar svenska i både tal och skrift, då det förekommer kommunikation av säkerhetsföreskrifter på svenska. Vidare är det ett krav att du är tillgänglig att arbeta 3 pass i veckan.

Är du den vi söker? Ansök redan idag!

Sökord: Studentjobb, Terminarbetare, Extrajobb, Truckförare, Malmö

Sökord: Studentjobb, Terminarbetare, Extrajobb, Truckförare, Malmö
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 augusti 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com