Hoppa till innehåll
Struers ApS logotyp

Innesäljare till global marknadsledare

Publiceringsdatum
08 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Innesäljare till global marknadsledare
Brinner du för att skapa nöjda kunder och försäljning över telefon? Är du stark i det svenska språket? Och vill du arbeta med ett spännande kunduniversum där du kommer i kontakt med många olika branscher - från biltillverkare, stålverk, forskningscenter och universitet?

Och vill du ha en vardag där teamwork, möjlighet att arbeta hemifrån och utrymme för egna inspel ger dig de bästa förutsättningarna för att lyckas?

"Vi är globala marknadsledare, så det är många som känner till och använder våra produkter. Det resulterar i riktigt starka kundrelationer och en enorm servicepotential som bara väntar på att förverkligas", säger Christian Søndergaard, nordisk försäljningsdirektör.

Bli en del av ett starkt nordiskt team
Med kontoret i Köpenhamn (Ballerup) som bas blir du en del av vårt nordiska säljteam med 9 kollegor i hela Norden. Tillsammans ansvarar vi för nordiska kunder - stora som små - när vi säljer servicelösningar, maskiner och förbrukningsvaror.

Du kommer också att ha ett nära samarbete med det nordiska serviceteamet med servicetekniker som också är spridda över hela Norden. Från huvudkontoret kommer du också att ha nära till olika supportfunktioner.

"Vårt starka samarbete och vår position på marknaden har skapat en hög grad av arbetsglädje, där vi har roligt och delar med oss av vår kunskap på daglig basis. Det ger oss utrymme att göra det lilla extra för kunden och varandra", säger Christian.

Sälja de bästa tjänsterna till en bred kundportfölj
Du kommer att spela en viktig roll i att växa vår serviceverksamhet genom att sälja serviceavtal och andra serviceprodukter. Majoriteten av din tid kommer att spenderas på Teams eller på telefon i kontakt med dina kunder där du:
  • säljer till befintliga kunder baserat på deras specifika behov
  • kontaktar nya kunder baserat på en calling list som du tar fram och prioriterar tillsammans med din chef
  • skickar erbjudanden till kunder och följer upp befintliga serviceavtal och förnyelser
Ibland besöker du även kunder eller tar emot dom på huvudkontoret.

"Det handlar om att identifiera rätt potentiella kunder och sedan strukturera sina insatser, till exempel med nyförsäljning och förnyelse av serviceavtal, prospektering och merförsäljning. Potentialen är enorm", förklarar Christian.

En bra laganda och de bästa förutsättningarna
På Struers i Danmark har du 230 kollegor som alltid är nyfikna på att hitta de bästa lösningarna. Genom att hjälpa varandra över funktionsgränserna säkerställer vi bästa möjliga samarbete. Vi har också en aktiv personalförening som du kan bli en del av. Den erbjuder allt från teaterresor till padeltennis.

Du kan också se fram emot:
  • flexibla arbetstider - med stor frihet att planera dina dagar
  • ett konkurrenskraftigt löne- och förmånspaket
  • en fantastisk matsal som vi värdesätter högt

Erfarenhet av teknisk innesälj

Vi föreställer oss att du gillar att spela en aktiv roll i ett team. Samtidigt har du en god förståelse för var en kund befinner sig i sin köpprocess, var potentialerna finns och hur vi realiserar dem. Slutligen är det viktigt att du kan skapa en bra struktur och att du:
  • har några års erfarenhet av innesälj via Teams och telefon, gärna B2B från ett tekniskt industriföretag
  • har god teknisk insikt
  • är van att arbeta i ett CRM-system och är bra på Excel
  • Talar och skriver svenska och engelska flytande (kan du även kommunicera på ytterligare ett nordiskt språk är det en fördel)
Låter det här som något för dig?

Skicka då din ansökan och CV så snart som möjligt via länken nedan. Vi kallar löpande relevanta kandidater till intervju. Du kan börja så snart som möjligt, men vi väntar naturligtvis gärna på rätt kandidat.

Om du har några frågor om jobbet är du välkommen att kontakta Christian Søndergaard, nordisk försäljningsdirektör, på +45 27 130 855 eller e-post csg@struers.dk

Vi ser fram emot att höra från dig!
Struers ApS logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 juli 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Struers grundades för mer än 145 år sedan i Danmark och har fler än 650 anställda i Europa, USA och Asien. Vi är ett lönsamt och välkonsoliderat danskt företag med en årlig omsättning på 1 miljard danska kronor och starka amerikanska ägare.