Hoppa till innehåll
Sandströms Center AB logotyp

Skadetekniker till Sandströms Center Malmö!

Publiceringsdatum
16 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Sandströms Center är en rikstäckande fullservicekedja för fordon inom yrkestrafiken och är erkända för att vara en skicklig helhetsleverantör som erbjuder tjänster som minimerar stillestånd och ökar förutsättningarna till lönsamhet! Nu söker de en Skadetekniker till skadeavdelningen i Malmö. Vill du komma till en arbetsplats med hög kompetens, flexibilitet och där man värderar personlig utveckling högt så tveka inte att skicka in din ansökan!

Om rollen

Rollen är en direktrekrytering där du blir anställd av företaget. Arbetet kommer att inledas med en introduktion av dina nya kollegor som besitter lång erfarenhet och hög kompetens inom skador och reparation. Arbetsuppgifterna omfattar bland annat:
  • Utföra skadereparationer: svetsning, plåtslagning, karosskomponenter t ex, kaross, huv, dörrar och fönster, broms och fjädringskomponenter samt kylsystem
  • Ansvara för att ditt arbeta utförs i linje med deadline
  • Arbeta flexibelt med dina uppdrag för att finnas behjälplig för dina kollegor
Vi söker dig som
  • Har ett starkt tekniskt intresse och inte är rädd för utmaningar utan är nyfiken på att lära!
  • Innehar B-körkort.
  • Har fyllt 18 år.
  • Talar och skriver obehindrat på svenska såväl som engelska.
  • Godkänd Hälsoundersökning
Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av praktiskt arbete och självklart är erfarenhet från branschen varmt välkommet!

För att kunna tillträda tjänsten krävs en godkänd hälsoundersökning som bokas av PN i samband med ett erbjudande.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer att trivas både under utbildningen och på lång sikt hos Sandströms. Sandströms präglas av en unik och familjär kultur som bygger på samarbete, välvilja och genuint engagemang i arbetet. Därför söker vi efter kandidater som känner sig relaterade till följande egenskaper:
  • Flexibel
  • Samarbetsförmåga
  • Prestationsorienterad
  • Ansvarstagande
  • Serviceinriktad
Information om tjänsten

Start: Enligt överenskommelse, men så snart som möjligt
Omfattning: Heltid, arbetstider 7-16, arbetet sker på plats.
Ort: Malmö
Kontaktperson: Filippa Furugren

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Sandströms Center AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 september 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sandströms Center är ett familjeägt bolag med ca 100 personer anställda nationellt och med en omsättning på runt 200 miljoner. Bolaget är privatägt vilket borgar för långsiktighet och ett stort engagemang. De erbjuder tjänster som minimerar stillestånd och ger förutsättningar till ökad lönsamhet. Allt sker med fokus på kundens förutsättningar genom flexibilitet och hög kvalité. Teamet arbetar tillsammans mot gemensamma mål och hjälper varandra. Vardagen präglas av ett högt tempo och många skratt.

Så här beskriver en av arbetsledarna hos dem arbetet:
"På Sandströms Center är ingen dag den andra lik och man lär sig hela tiden nya saker och utvecklas i sitt arbete. Det är trevlig och familjär stämning och man värnar om alla medarbetare."