Hoppa till innehåll
NKR Demolition Sweden AB logotyp

Strålskyddsingenjör

Sista ansökningsdag
04 december 2024 (58 dagar kvar)
Publiceringsdatum
06 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Strålskyddsingenjör / Radiofysiker till Barsebäck

Du erbjuds nu möjligheten att arbeta i spännande uppdrag och i en aktiv roll i utvecklingen av vårt arbete inom radiofysik. NKR Demolition AB är en växande entreprenör som erbjuder en inkluderande och involverande kultur med utrymme för dig att påverka och växa med verksamheten.

Arbetsuppgifter
I rollen arbetar du med ISOCS-mätningar och/eller med att utföra dosratsmätningar med instrument såsom aktivitetsdetektor (AD) och scintillationsdetektorer. Du arbetar även med analys och utvärdering av strålning/kontaminations data. 

Du planerar och implementerar strålskyddsåtgärder under avvecklingsprojekt och arbetar med friklassning av material och hantering av radioaktivt avfall. I rollen ingår även arbete med riskbedömningar, incidenthantering vid strålningsrelaterade händelser och att leda arbetslag i fält. Dokumentation, rapportering till tillsynsmyndigheter samt utbildning av personal inom strålskydd ingår även i rollen.

  • Hantera strålningsrelaterade frågor inom i kärnteknisk verksamhet
  • Utföra dosratsmätningar samt kontaminations kontroller
  • Planera och implementera strålskyddsåtgärder
  • Dokumentation
  • Utbildning av personal inom strålskydd

Din profil
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av strålningsrelaterade frågor inom i kärnteknisk verksamhet. Du har troligen relevant högskoleutbildning inom radiofysik, kärnfysik, kärnkemi, fysik eller motsvarande, alternativt har du skaffat dig motsvarande kunskaper på annat sätt.

För rollen som strålskyddsingenjör / radiofysiker ser vi gärna att du trivs med att arbeta i en internationell miljö och vill vara med och utveckla området radiofysik hos oss på NKR Demolition AB. 

Kvalifikationer

  • Körkort
  • Tidigare erfarenhet av strålningsrelaterade frågor inom kärnteknisk verksamhet
  • Arbetat inom området i minst 5 år
  • Behärskar svenska och engelska flytande

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Sara Persson, 0720-712688, på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Om NKR Demolition Sweden AB
NKR Demolition Sweden AB är en verksamhet, som specialiserar sig på entreprenader inom rivning, sprängning, krossning, asbestsanering samt röjning av byggnader, fabriker och tomter. Vi är ett privatägt företag med våra rötter djupt förankrade i Sverige sedan många år. NKR har flerårig erfarenhet av att arbeta med demontering av kärntekniska anläggningar där NKR erbjuder tjänster inom projektledning, demontering, strålskydd och friklassning. För vidare information besök företagets hemsida www.nkr-rivning.se.

NKR Demolition Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 december 2024 (58 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup