Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
VI SÖKER

Vi söker nu en engagerad och erfaren Anläggare till vår serviceavdelning för projekt i Malmö med omnejd. Beroende på projektens inriktning och omfattning får du arbeta med allt från att lägga plattor, bygga murar, sätta brunnar, dränera och plantera till att reparera samt underhålla.

Anställningen är på heltid, tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Vi har kollektivavtal via Kommunal. Säsongsvarierad arbetstid kan komma att tillämpas.

VEM ÄR DU

Som person är du handlingskraftig, ansvarsfull och trivs att arbeta tillsammans med andra. Drivkraften att lämna efter sig ett arbetsresultat av hög kvalité är en förutsättning.

Du har yrkeslivserfarenhet inom trädgårdsanläggning/markentreprenad och troligen även en formell utbildning. B-körkort är ett krav, förarbevis för grävmaskin och/eller hjullastare liksom BE-körkort är meriterande.

KONTAKT OCH ANSÖKAN

Låter det intressant? Kontakta i så fall anställande chef Emil Larsson 040-31 44 12 eller Markus Olsson 040-31 44 01 om du har frågor.

Skicka din ansökan till emil.larsson@mark-miljo.se så snart som möjligt då tjänsten kan komma att tillsättas tidigare eller senast 2024-09-15. Märk ditt e-mail "Anläggare".

Välkommen med din ansökan!
Mark & Miljö Projekt i Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 september 2024 (23 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mark & Miljö Projekt i Sverige AB arbetar med allt från att anlägga utemiljöer till att bygga miljöhus, täta garagebjälklag samt reparera och sköta utemiljöer. Projekt som kräver flera olika färdigheter och eftersom vi vill göra så mycket som möjligt i egen regi, omfattar Mark & Miljö idag en stor mängd olika kompetenser. Den genomgående nämnaren är en professionell och välutbildad personalstyrka samt en miljö där man får möjlighet att utvecklas och växa.