Hoppa till innehåll
Malmö Stad Projekt logotyp

Undersköterska till växelvården Mathildenborg

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Nu söker vi en undersköterska till växelvården i Malmö stad. Växelvård innebär att avlasta anhöriga genom att brukarna vistas på växelvården 1 eller 2 veckor och är 3 eller 4 veckor i hemmet. Denna verksamhet ställer höga krav på flexibilitet eftersom brukare växlar varje dag. Verksamheten ligger i villakvarter i Limhamn med närhet till bussar och affärer.

Nu söker vi en undersköterska för dagtjänst. För tjänsten innebär det även kvällstjänstgöring.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter

I vårt Team är vi ca 20 undersköterskor varav 15 dagtid och 5 på natten som arbetar utifrån ett rehabiliterande arbetssätt. I arbetet ingår personlig omvårdnad, matlagning, städning, tvätt, social samvaro samt medicinska insatser som utförs på delegation av sjuksköterska. Varje dag är viktigast för oss och våra brukare, och därför fokuserar vi tillsammans på att sätta guldkant i vardagen.

Du har ett genuint intresse av att skapa en meningsfull dag för våra brukare genom aktiviteter. Det här kan vara fritidsaktiviteter såsom sittgymnastik och promenader eller kulturaktiviteter såsom musik, sång och läsning.

Kvalifikationer
  • Utbildad undersköterska med godkända betyg
  • Erfarenhet av arbete inom vård och omsorg
  • God datorvana
  • Kommunicerar obehindrat på svenska både i tal och skrift

Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom växelvården.

Som undersköterska hos oss har du ett stort engagemang för arbete med människor och god förmåga att samarbeta. Du är trygg i din arbetsroll och har ett gott bemötande med positiv inställning till förändring och utmaningar.

Viktig information till dig som söker jobb i Hälsa-, Vård- & Omsorgsförvaltningen.

När du söker jobb hos oss kommer vi be dig att visa upp ett utdrag ur Polisens Belastningsregister. Du behöver själv begära ett utdrag ur Belastningsregistret och det gör du via en blankett som du hittar på polisens hemsida: http://bit.ly/polisens-blankett

När du fått ditt utdrag uppvisar du sedan det för rekryterande chef.

Observera att den normala handläggningstiden hos polisen är cirka två veckor, så beställ gärna utdraget i samband med att du söker tjänsten. Här kan du läsa mer: http://bit.ly/Information-om-utdrag

Om arbetsplatsen

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra ca 5 500 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering och dess biståndshandläggning. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Malmö stad har varit finskt förvaltningsområde sedan 2015. Det betyder att kommunen har en speciell skyldighet enligt minoritetslagen att informera om finska minoritetens rättigheter, erbjuda tjänster på deras modersmål och skydda och främja deras språk och kultur.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: 2024-10-01 eller enligt överenskommelse

Övrigt

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

Malmö Stad Projekt logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 juli 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren