Hoppa till innehåll
Malmö Stad Projekt logotyp

Grundskollärare åk F-9 i Slöjd till Toftanässkolan

Publiceringsdatum
26 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill bli en del av Toftanässkolan, en av Grundskoleförvaltningens nyaste skolor!

Här får du möjligheten att vara med och bygga upp en skola och tillsammans skapar vi en skola för alla! Vi söker inför höstterminen någon som är behörig för och vill undervisa i textilslöjd Din undervisning och ditt pedagogiska arbete vara modernt och kreativt. Vi ska tillsammans hitta strategier för att stärka våra elever, både kunskapsmässigt och i deras personliga utveckling. . Toftanässkolan har en uttalad inriktning mot högt och starkt medledarskap, vilket innebär att alla ges förutsättningar samt förutsätts ha förmågor och attityd för att utöva ledarskap oavsett yrkesroll.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad lärare med behörighet för undervisning mot F-9 i ämnet Slöjd. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta som lärare. Vi förväntar oss också att du har god didaktisk och pedagogisk förmåga samt att du självständigt kan leda och organisera ditt arbete. Det är viktigt att du utifrån evidensbaserad forskning kan och vill utveckla ditt arbete och vi förväntar oss att du har både kunskap och vana av att arbeta med digitala lärverktyg. På Toftanässkolan tycker vi det är viktigt att alla har ett flexibelt synsätt och en vilja att samarbeta. Eftersom vi har en stark tro på medledarskap förväntar vi oss också att alla har förmågan och viljan att driva framåt tillsammans med andra.

Välkommen med din ansökan!  

Om arbetsplatsen

Toftanäs från idé till verklighet. På skolan ska all verksamhet präglas av en stark inre övertygelse som bygger på skolans vision. Vår grundsyn präglas av att allt och alla kan förbättras och att denna förbättring möjliggörs av att vi åstadkommer den tillsammans. Elevens lärande ska stå i centrum och därför måste vi utveckla våra förmågor att utveckla ett djupt livslångt lärande, vilket innebär ständig förbättring, inte minst eftersom det är en oviss framtid som vi utbildar våra elever för. Skolan har en uttalad inriktning mot högt och starkt medledarskap, vilket innebär att man ges förutsättningar samt förutsätts ha förmågor och attityd för att utöva sitt ledarskap oavsett yrkesroll. Delta i skapandet av varje elevs bästa skola – du också! Med respekt, engagemang och kreativitet skapar vi en skola som gör det möjligt för våra elever att förbättra världen. Hos oss kommer du att ingå i ett arbetslag och ha mentorselever. Du kommer även vara med i en lärgrupp och bidra till skolans gemensamma utvecklings- och förbättringsarbete

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med ca 80 skolor, 6500 medarbetare och 36000 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Visstid t.o.m. 2025-12-31
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: 2024-10-30

Övrigt

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Malmö Stad Projekt logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 juli 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren